2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
عزیزم هر کار کردم نیومد توقوطیه فکر نکنم فرقی داشته باشه شرکت تولید کنندش متفاوته

دوز ایناش هم فرقی نداره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم مرکز رفتی ؟خیلی خوبه  خدا حفظشون  کنه برات

نهال سلامت. 

قربووونت برم. خدا کنه اینام نرن پیش ۸ تای قبلی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره عزیزم یادم میره a دوتا بود یا e😂  یعنی اون‌کیه صدا زدم ؟

واااای الان رفتم دیدم . آقاست😂۶۲ سالشم هس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نهال سلامت.  قربووونت برم. خدا کنه اینام نرن پیش ۸ تای قبلی

نه اصلا این فکر و نکن ....نشنیدم جدیده این مرکز ؟دکتراش کی ها هستن ..یادش بخیر من جهاد می رفتم دکتر موسی پور  الهی سال بعد بگی یادش بخیر 😁😁😁

😂😂😂خوشم میاد مثل خودم انگار قبلا داروخونه داشتیم کل قیمت داروها و بروشورشون هم حفظیم و میدونیم چی ...

دقیقا هر کدوم از تقویتیارو‌ بگی همسرم‌ خورده ،تقریبا ۷ ساله 😔

خودمم از یکسال و‌نیم پیش دارم تقویتی مصرف میکنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دارو ها هم  کیوتن، اووابوست، ویتامین دی، dhea، دوفاستون، ازیترومایسن، سینال ، واریوپپتیل اینا ...

من همش فکر میکردم شما لتروزول داشتی نه اینکه شانگهایی اونجوری دارو میدن اشتباه فکر کردم👌✅خداروشکر جواب گرفتی انشالله به دلت بچسبن منم دوست دارم دها رو امتحان کنم چون تا حالا نخوردم البته اول آزمایشش رو بدم بعد🙏🏻

جلو گرید چی نوشته اون میشه کیفیت ...دکتر ت کی بود ؟

ی چند تا عدد نوشتن ک سر در نیاوردم عکسشو میفرستم.

ینی دو تا ۸ سلولیه دو تا ۴ سلولی؟ ۴ سلولی کیفیت پایین نیس؟

جلو گرید چی نوشته اون میشه کیفیت ...دکتر ت کی بود ؟

رباب سید حسینی

آره شنبه بود. ظاهرا ۳ روزه فریز کردن . این ک دیدم فریز شده هم یکم نگرانم کرد چون سابقه از فریز در نی ...

عزیزم من میدونستم واست فریز میشه چون پروژسترون یعنی همون دوفاستون داشتی این دارو رو مناسب با سن جنین باید استفاده کنی نه بیشتر بخاطر همین انتقالی هم نمیشه داد

عزمزم مبارکت باشه انشاءالله همینا چراغ خونتون رو روشن کنن

ممنوووونم عزیزم. ان شاالله ب زودی خبر خوش از شما😍

نه اصلا این فکر و نکن ....نشنیدم جدیده این مرکز ؟دکتراش کی ها هستن ..یادش بخیر من جهاد می رفتم دکتر ...

قربونت برم. نمیدونم از کی هس . بین شمس و میلاد و اینجا مردد بودم به خاطر ی دلایلی راهم افتاد ب اینجا😅

اره منم با دکتر موسی پور بودم. دکترای جهادم واقعا خوب بودن. 

الهیییی ان شاالله زودی هممون اینو بگیم

ی چند تا عدد نوشتن ک سر در نیاوردم عکسشو میفرستم.  ینی دو تا ۸ سلولیه دو تا ۴ سلولی ...

این طور که من‌فهمیدم ۲تاش ۸ سلولی گرید آ هستش اون ۲تا دیگه متوجه نشدم گرید آ عالیه  من تک جنین ام ۸سلولی آ بود