2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
بچه ها الان کارت فریز رو دادن. خدارو شکر ۴ تا جنین تشکیل شده🥺😭😭😍😍 ممنوووونم از همتون که قوت قل ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم خداروشکر 😍😘😘😍انشالله دوقلو بگیره برات🙏🏻♥️ چند روزه هستن

قربووونت برم عزیزم. سه روزه هستن.

دستام داره می لرزه. تو مرکز قبلی اب پاکی رو ریختن رو دستمون نگران بودم ک این بارم نشه یا مث قبلی فقط ی دونه بشه. توکل بخدا. فقط و فقط لطف خداست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کیفیت جنین هات هم بگو😍

از کارت شون سر در نیاوردم فقط گف خوبه . از دکتر میپرسم میگم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش میکنم عزیزم یک بار دیگه هم دوستم همینجور شد راهنماییش کردم پولش رو پس گرفت اون یه آمپول دیگه ب ...

نه پوله پس نگرفتم منوتروپین خارجی نوشته بود که همون ۹تومن شد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام فاطمه جون  مبارکه الهی تو بغل بگیری شون آمین

ممنووووونم مهتاب جان😭😭 ان شاالله . ان شاالله همه منتظرامون😍😭

قربووونت برم عزیزم. سه روزه هستن. دستام داره می لرزه. تو مرکز قبلی اب پاکی رو ریختن رو دستمون نگران ...

عه مگه شنبه تخمک کشی نشدی؟داروهات چی ها بودن یادمون رفت🤦🏻‍♀️😍😂

سلام عزیزم خوبی؟ اشتباهی صدام کردیا😅 الان رسیدم دکتر منتظرم فعلا

آره عزیزم یادم میره a دوتا بود یا e😂 

یعنی اون‌کیه صدا زدم ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

آره شنبه بود. ظاهرا ۳ روزه فریز کردن . این ک دیدم فریز شده هم یکم نگرانم کرد چون سابقه از فریز در نیومدن دارم. توکل  بخدا. 

قربووونت برم عزیزم. سه روزه هستن. دستام داره می لرزه. تو مرکز قبلی اب پاکی رو ریختن رو دستمون نگران ...

عزمزم مبارکت باشه انشاءالله همینا چراغ خونتون رو روشن کنن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

دارو ها هم 

کیوتن، اووابوست، ویتامین دی، dhea، دوفاستون، ازیترومایسن، سینال ، واریوپپتیل اینا بودن اگه یادم نرفته باشه