2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048318 بازدید | 684650 پست
سلام خواب نداری؟😂هر ساعتی نگاه میکنم بیداری ساعت۲ ساعت۴ اول صبح 😅

😂😂😂 سلام عزیزم. نه چند وقته شدیدا خوابم به هم ریخته😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه رویان خوب نیس؟انتقال تو مام شش تومن

نه خوبه ولی من دوس دارم بیام مام !مرسی عزیزم هزینه سونو چقد میشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مگه رویان خوب نیس؟انتقال تو مام شش تومن

عزیزم و اینکه چندبار باید سونو واس انتقال بیام اخه من از شهرستانم و واس تشکیل پرونده باید چیکارکنم ؟چقد سوال پرسیدم🤓

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
@alae     بیا از خودت ‌خبر بده ,نگرانتیم

سلام عزیزم خوبی؟ اشتباهی صدام کردیا😅

الان رسیدم دکتر منتظرم فعلا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم منتظرم بیاد خبر بده باورت میشه استرس گرفتم😐

الهی. قربونتون برم. شرمنده . حلال کنین تو رو خدا🥺

حتما دارن روش شانگهای اجرا میکنن😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

عزمزم خوبی؟؟منوتروپین بود که گفتی دونه ۱۷ خریدی من باز رفتم شیراز سوال کردم تا دکتر برام خارجیشو نوش ...

خاک تو سرشون خیلی از داروخونه ها همین کارو میکنن طرف نمیدونه سواد نداره کلی پول به جیب میزنن من همیشه نیم ساعت جلو دارو خونه دارو هارو چک میکردم بعد میرفتم خونه باز دوباره شروع شدخدایااااااا

خاک تو سرشون خیلی از داروخونه ها همین کارو میکنن طرف نمیدونه سواد نداره کلی پول به جیب میزنن من همیش ...

پروانه شما همون نبودی که باردار شده بودی یادمه

منم استرس دارم ، انشالله با خبرای خوب بیاد ، هر کی اینجا خبر خوب میده کلی امید میگیرم ، خدا به هممون ...

ببخشی عزیزم.  ب محض اینکه خبر دار شدم میام میگم

خاک تو سرشون خیلی از داروخونه ها همین کارو میکنن طرف نمیدونه سواد نداره کلی پول به جیب میزنن من همیش ...

اره بخدا دوباره من ازبوشهر فقط بخاطر داروهه رفتم شیراز.مرکزمون داروخونه داشت نرفتم.رفتم داروخونه دیگه اومده دارو ایرانی گذاشته پول خارجی برداشته اینم شکرخدا بچه های اینجا گفتن رفتم پرس وجو کردم بعدم رفتم داروخونه مرکزمون بهم گفت دکتر خارجی نوشته.شکرخدا که فهمیدم وگرنه هم پولم رفته بود وهم ممکن بود نتیجه نده با این داروهه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم کلینک که پانکچر و انتقال انجام دادین کارهاش مثل بیمارستان است؟مثلا هیستروسکوبی انجام بدم باید ...

بله مثل بیمارستان هست 

نمیدونم باید بپرسید 

من پانکچر و انتقال اونجا انجام دادم 

سونو ۳بعدی هم دکترم همونجا ازم گرفت 

من مطب میرفتم برا سونو و ویزیت ولی چند نفری اونجا بودن که تو همون کلینیک تحت نظر دکتر بودن 

مثلا روزی که من انتقال داشتم یه خانمم با دکتر کرامتی انتقال داشتن تعیین جنسیت بودن ایشونم، اون خانم تو کیلینیک ویزیت و سونو شده بود اصلا مطب نرفته بود 

پروانه شما همون نبودی که باردار شده بودی یادمه

عزیز دلمه وایی خوشم میاد دوستان منو یادشونه پیس کسوتم از سال ۹۸ اینجام بله متاسفانه سقط شد بدونه دلیل دوباره از نو دارم شروع میکنم البته دیگه ابن سینا نمیرم میخوام برم مام