2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048155 بازدید | 684646 پست
آره ال آرژنین بگیر حتما ،منم گاهی با خودم‌ میگم کاش ال ارژنین بخورم  کدوم نوعش رو‌میگیری ، انو ...

من هدفم این که فرتیل سی ام بگیرم هم اینکه برای گرفتن جنین میگن خوبه منظورم تقریت رحم،هم ال آرژنینش زیاده چون روزی سه تا باید خورد اینطوری باهاش با یه تیر دو نشون هم تقویت قبل تخمک کشی کردیم هم قبل انتقال چون من جنین هام زیاد نیستن که فریز و فلان کنن جا برای تقویت قبل انتقال ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون ال کارنتین چی اونم بنظرت برای تخمک خوبه یا فقط واسه آقایون؟🤦🏻‍♀️جایی دیدی تو پیچ ها خانوم ها ب ...

آره ال کارنتین هم ،هم برای آقایون هست هم خانوما ، حتی توی بیشتر ویتامینا نگا‌کنی توی ترکیباتش ال کارنتین داره ولی من خودم تا حالا نخوردم ، همسرم ال کارنتین مصرف میکنه ، ولی ال کارنتین دوزشون تقریبا بالاست به نظرم بدون‌مشورت پزشک نخور ، چون خودم‌نخوردم نمیتونم به کسی توصیه کنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره ال آرژنین بگیر حتما ،منم گاهی با خودم‌ میگم کاش ال ارژنین بخورم  کدوم نوعش رو‌میگیری ، انو ...

ال ارژنتین تکی تقریبا چقدره بخوایم مثلا فرتیل سی ام نخریم اونا چقدره ؟ فرتیل سی ام ۸۸۰ هر قوطی ۹۰ عدد برای یک ماه 

خدا رو شکر تخمکهات خوبه ، اتقاقا توی ای وی اف هم‌کیفیت تخمک‌ مهمتره چون هر جوری شده اسپرم سالم پیدا ...

دقیقا همینه منم گفتم اینبار خیلی خرج اسپرم شوهرم نکنم چون دکتر دیشب میگفت ببین شوهرت ضعیف هس اما اصلا تو ای وی اف این ضعیفی رو به حساب نیار چون شوهرت ۱۰۰ میلیون اسپرم تو هر سی سی داره ما انقدر دستگاه پیشرفته داریم که حداقل ده تا قوی رو جدا کنیم .بعد هم شوهر من انواع مکمل ها رو خورده یعنی هر اسمی بگی استفاده کرده آخر مورفو همون بود تعداد و تحرک هم شاید دو سه شماره تغییر می‌کرد مثلا ۴۰ می‌شد ۴۳😂😂😂حالا حیف پول نیس؟

بعد گونال هم بخوایم بگیریم خودش با این تقویتی ها خیلی پامون درمیاد تازه هزینه مرکز مام و رفت و آمد ه ...

آره پری جون ، من تا حالا خیلی زیاد خرج کردم بخصوص بار اول که یکسال و‌نیم ‌پیش بود ،دکتر دوز داروها رو زیاد نوشت ،۷ میلیون اون‌موقع فقط پول آمپولام بود ،همش ام ایرانی بود البته آزاد میخردیم 

کاری نمیشه کرد ،چاره ای نداریم ،به هر طرف که نگا میکنم میبینم‌ چاره ای غیر از این که توی این راه جلو‌ برم ‌ندارم وگرنه خیلی خسته ام

اره واقعا چون من این شرایط تشکیل نشدن جینی رو تجربه کردم ناخوداگاه برا بچه ها استرس میگیرم انشالله ک ...

منم همینطور ، اونم توی هر دو تا پانکچرم 😔

منم همینطور ، اونم توی هر دو تا پانکچرم 😔

واقعا سخته من هنوز باهاش کنار نیومدم و دیگه دنبال درمان نمیرم خیلی اذیت شدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
مرسی گلم حتما😍 شیر و هویج طبع سرد دارن؟

نه عزیزم منظرم آب هویج رو جدا روزی ی لیوان بخور ، و شیر بادام منظرور از شیر بادام چیزی دیگه ست چندتا بادم درختی رو خیس کن پوسشو بکن بریز تومخلوط کن با ی لیوان اب و عسل بهش میگن شیر بادام بازم بزن تو گوگل طرز تهیشه میگه فقط اصلا شیر لبنی نیاز نیست

من این ماه لتروزول خوردم قراره عصر برم مطب سونو بشم اگه واقعا دیدم با لتروزول مثل دو سال قبل خیلی سا ...

خوب دیدی دکتر روی حرف خودش هست باهاش ادامه نده ، دکترم باید به حرف مریض گوش بده‌ و‌ تصمیم‌ بگیره چون بالاخره چند بار تجربه منفی داشتی مگه اینکه‌دکتری باشه که از کار خودش مطمئن باشه و‌ واقعا کارش هم برای ۹۹ درصد جواب بده نه اینکه نظر خودشون‌رو‌تحمیل کنن 

وقتی انواع داروها رو‌ امتحان‌کردی و فهمیدی با لتروزول نتیجه‌میگیری دکترم باید اینو در نظر بگیره 

آره ال کارنتین هم ،هم برای آقایون هست هم خانوما ، حتی توی بیشتر ویتامینا نگا‌کنی توی ترکیباتش ال کار ...

این دوستم که دکتر مرکز مام بهش داده اصلا آزمایش خاصی بابت دادن ال ارژنتین ازش نگرفته فقط مکمل رو نوشته و گفته روزی سه تا بخور بعد دوستم همه چیزش مثل منه ذخیره تخمکش کیفیت و تعداد جنینش و هم اینکه دوستامون شوهرا مشکل دارن شرایط مون از هر لحاظ عین هم بدون سونو و آزمایش فرتیل سی ام رو گفته روزی سه تا بخور پس فکر نمیکنم چیز عجیب یا مضرری باشه 

رویان هزینه هاش چقدره؟

رویان چون برای من آزاد حساب میشه ،بیمه ندارم ،مثل مراکز دیگه است ولی برای نیروهای مسلح‌ و بیمه دانا رایگانه و تامین‌اجتماعی هم‌ خیل خوبه اگه داشته باشی 

بچه ها من میگم کاش به جای این همه هزینه ی بارم راه طب سنتی رو امتحان کنیم خیلی ها میگن با سه ماه صد درصد نتیجه میدن همین دیروز به یکی از پیج های معتبر پیام دادم گفت ۱ و ۵۰۰ واسه سه ماه، کسی تا حالا امتحان کرده؟