2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048150 بازدید | 684646 پست
من سر تخمک کشی قبلی شش ماه اووابوست خوردم البته رو قوطی زده بود ۴تا من هیچوقت ۴تا نخوردم روزی دوتا م ...

عزیزم اگه اوابوست تاثیر نداشته باشه ،فرتیل اید‌که هیچ‌‌ تاثیر نمیذاره ، فرتیل اید مکمل غذایی هستش ولی اوابوست مستقیم روی تخمک تاثیر میذاره 

منم همه اینایی رو‌که توی این تاپیک تا حالا نام برده شده رو‌خوردم‌، حتی اوابوست ۷ ماه خوردم اصلا تاثیر نداشت ولی اینو‌ میدونم‌که‌ یا باید اوابوست و‌ فرتیل اید با مصرف بشن یا اگه قراره یکی استفاده بشه اوابوست‌بهتره تا فرتیل اید ،به جای فرتیل اید میتونی یه مکمل غذایی که ارزونتره بگیری

پری جون به نظر منم اگه دکترا درست تشخیص بدن که دوز و نوع داروها چی باشه تخمکها کیفیتشون بهتر میشه فقط هم به خاطر تقویتی نیست وگرنه این تقویتیا که‌میخوریم حتما مفید هستن ولی روی تخمک ‌چرا تاثیر نمیذاره دلیلش یه چیز دیگه است 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه اوابوست تاثیر نداشته باشه ،فرتیل اید‌که هیچ‌‌ تاثیر نمیذاره ، فرتیل اید مکمل غذایی هستش ول ...

مرسی با نظرت موافقم اره فرتیل ویتامینه ست فقط.اخه اووابوست هم اصلش گیر نمیاد بجاش ای پی ۶ میخوام بگیرم محتویاتش مثل اووابوست ارزون تر.بنظرم ویتامینام خیلی کم نباشن🙊اخه میدونی این چندسال که دنبال درمان بودیم همش ای و فولیک و کیوتن ‌ اووابوست و ژل رویال و فلان خوردیم حالا بقیه بدون ویتامین ها راحت باردار میشن😂 ویتامین هم بقولا برای تقویت کل بدنه.اووابوست که مال تخمک بود کاری نکرد واسه مون ولی میگم چون ال ارژنین رو تا حالا امتحان نکردم بگیرم بلاخره ما که فقط دیگه کلاغ از خودمون در نیاوردیم همه کاری کردیم واقعا این ال ارژنین هم تست کنیم هم اینکه رحمم واقعا خشک هست . تو اطلاعات دارو زده که رحم آبدار میشه  ترشح بیشتر میشه به گرفتن جنین کمک میکنه🤷🏻‍♀️دیگه نگیم اینا رو نخوردیم

بهت پیشنهاد میدم اصلا وقتتو ‌تلف نکنی و‌ فوری ای وی اف رو‌شروع‌‌ کنی البته اقدام طبیعی رو‌ هم‌همیشه ...

آره عزیزم خوشبختانه با اینکه ۳۷ام ولی دکتر گفت وضع تخمدان و رحمم خیلی خوبه ، و هربار حداقل دوتا تخمک داشتم که البته hcg میزدم برای آزادسازی 

توکل بر خدا ❤️❤️💋💋

شما خودت کی شروع میکنی مکمل هات چی ها هستن؟ تصمیم گرفتی ایندفعه چه دارویی بدن برات که بهتر باشه ؟

من دفعه پیش تصمیصم داشتم سه‌ ماه تقویتی بخورم‌ ولی یه جوری شد‌ که هفت ماه خوردم تاثیری هم ‌نداشت 

اینبار هم‌دیگه ‌چون از خوردن دارو‌ واقعا خسته ام و یکمی هم اعتقادمو به اینکه تقویتی واقعا برام‌تاثیر داره یا نداره رو از دست دادم  همین یکماه‌ مونده به پانکچر تقویتی میخورم ،انشالله قسمت باشه اول دی میخوام ‌پانکچر شم‌ که شایدم ‌نشه چون ‌دکتر غدد ام ار ای نوشته اونم شاید تا اون‌ موقع آماده نشه بمونم برای بهمن ،دیگه قسمت کی باشه 

اینم که چه دارویی استفاده ‌کنن ،راستش من دیگه به دکترا کلا اعتماد و‌اعتقادمو از دست دادم فقط میدونم‌که اگه خدا بخواد درست میشه 

اینبار رویان تشکیل پرونده دادم خودم میخوام روش شانگهای باشه چون بدنم به دوز پایین دارو باز یکم واکنش میده ،ببینیم خدا چی میخواد 

عزیزم اگه اوابوست تاثیر نداشته باشه ،فرتیل اید‌که هیچ‌‌ تاثیر نمیذاره ، فرتیل اید مکمل غذایی هستش ول ...

چه گرون هم شدن الان اووابوست شده یک ‌و چهارصد فرتیل هم یک و دویست🙆🏻‍♀️

منم منتظرم بیاد خبر بده باورت میشه استرس گرفتم😐

منم استرس دارم ، انشالله با خبرای خوب بیاد ، هر کی اینجا خبر خوب میده کلی امید میگیرم ، خدا به هممون کمک کنه

خیلی لطف کردی عزیزم ، چشم پس انشالله شروع میکنم همین ماه 

انشالله موفق میشی خواهر 

چون‌ خودم‌ اول همسرم مشکل داشت وقت تلف کردم‌که خوب بشه و ‌سنم‌ بالا رفت الان ذخیره خودمم پایین رفته و کارو‌سختر کرده برام ،به خاطر همین گفتم که ‌وقتتو تلف نکن 

انشالله به زودی دامنت سبز شه ❤

من دفعه پیش تصمیصم داشتم سه‌ ماه تقویتی بخورم‌ ولی یه جوری شد‌ که هفت ماه خوردم تاثیری هم ‌نداشت&nbs ...

بعد گونال هم بخوایم بگیریم خودش با این تقویتی ها خیلی پامون درمیاد تازه هزینه مرکز مام و رفت و آمد هام هست آخر دوتا جنین کف دست مون🙊

مرسی با نظرت موافقم اره فرتیل ویتامینه ست فقط.اخه اووابوست هم اصلش گیر نمیاد بجاش ای پی ۶ میخوام بگی ...

آره ال آرژنین بگیر حتما ،منم گاهی با خودم‌ میگم کاش ال ارژنین بخورم 

کدوم نوعش رو‌میگیری ، انواع‌و‌اقسام داره آخه 

منم استرس دارم ، انشالله با خبرای خوب بیاد ، هر کی اینجا خبر خوب میده کلی امید میگیرم ، خدا به هممون ...

اره واقعا چون من این شرایط تشکیل نشدن جینی رو تجربه کردم ناخوداگاه برا بچه ها استرس میگیرم انشالله که براش جنین تشکیل شده باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
آره عزیزم خوشبختانه با اینکه ۳۷ام ولی دکتر گفت وضع تخمدان و رحمم خیلی خوبه ، و هربار حداقل دوتا تخمک ...

خدا رو شکر تخمکهات خوبه ، اتقاقا توی ای وی اف هم‌کیفیت تخمک‌ مهمتره چون هر جوری شده اسپرم سالم پیدا میکنن‌، انشالله زود نتیجه میگیری 

من دفعه پیش تصمیصم داشتم سه‌ ماه تقویتی بخورم‌ ولی یه جوری شد‌ که هفت ماه خوردم تاثیری هم ‌نداشت&nbs ...

من این ماه لتروزول خوردم قراره عصر برم مطب سونو بشم اگه واقعا دیدم با لتروزول مثل دو سال قبل خیلی سایز تخمک هام خوبه حتما به دکتر جدید پیشنهاد میدم همراه داروهام لتروزول بده البته اینکه قبول کنه یا نه اصلا مطمئن نیستم😟احتمالا بگه نمیشه هرچی خودمون گفتیم اخه سینال و هاچ ام جی که واسه من هیچ به هیچ🤔منم بعنوان تقویت کننده قهار تو سیکل ای وی اف متوجه شدم تقویتی ها آنچنان که بگی کاری نمیکنن انگار برای دلخوشی میخوریم.دیدی اون خانم دکتر که قبلا اینجا پیام میدادن گفتن تقویتی ها برای اسپرم تا حدودی جواب میدن ولی تخمک خیلی کارساز نیس انگار بستگی به بدن هم داره

اون ال کارنتین چی اونم بنظرت برای تخمک خوبه یا فقط واسه آقایون؟🤦🏻‍♀️جایی دیدی تو پیچ ها خانوم ها برای کیفیت تخمک ال کارنتین خورده باشن؟ اخه من همه چی دیگه استفاده کردم بجز ال کارنتین و ال ارژنتین

من این ماه لتروزول خوردم قراره عصر برم مطب سونو بشم اگه واقعا دیدم با لتروزول مثل دو سال قبل خیلی سا ...

حالا که داری رو تقویت تخمک کار میکنی پس حتما روزی ی لیوان آب هویج و ی لیوان شیر بادام بخور اینو ی متخصص طب سنتی دکتر کرد افشار به خاله م گفته بود که استفاده میکرد و باردار شد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍