2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
😭😭😭 عزیز دلم قربون چشمات بشم ببخش. الهی آمین مرسی از دعات.  انشالله مامان شدنت❤❤

قربونت برم، ان شالله مامان شدن هممون، ببین من بهت قول میدم که اصلا اصلا بچه عامل خوشبختی نیست عزیزدلم، به همسرت بگو این همه زن و مرد با بچه از هم جدا میشن، قطعا دوران پیری برای ماها که بچه نداریم سخت تره، ولی همون خدایی که بهمون بچه نداده، همونم حواسش بهمون هست، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم خیلی ها رفتند ونتیجه گرفتند ولی من به شخصه تا حالا خودم امتحان‌نکردم چون خط قرمز شوهرم یا ...

کدوم موقع منظورته شادی جان؟ من حدود دوهفته قبل رو میگم. ی بحثی شد

عزیزم شرمنده همتونم که ناراحتتون کردم فعلا اصلا دیگه درمان و بچه برام مهم نیست زندگیم مهمه. انشالله ...

الهی عزیزممم😔😔😔 ان شاالله همه چیز انطوری میشه که خودت میخوای .بعد از پیامت یه لحظه از فکرم بیرون نرفتی خیلی به یادتم و برات دعا میکنم که همه چیز ختم بخیر بشه .خیلی مواظب خودت باش 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
متاسفانه شوهرم نمیزاره میگه هرچی که دکتر داد سرخود نمیزاره بگیرم اصلا از اولش با تقویتی نداشت همیشه ...

آره اقایون کلا رو اعصابن 🤦‍♀️🤦‍♀️ ان شاالله که همه چیز خیلی خوب پیش بره و کلی جنین خوب براتون تشکیل بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره عزیزم اول چندتا بخوره اگه اذیت نشد ادامه بده . اون موقع دکتر فرتیل اید برای همسرم‌نوشت ولی بهمن ...

مرسی عزیزم اسکرین گرفتم اگه خواست تهیه کنه این ویتامینهایی که نوشتین رو اکثرش رو استفاده میکنه واقعا روی تعداد و کمی روی تحرک تاثیر داشته مورفولوژی رو نمیشه کاری کرد ظاهرا دکترشم که رفته پیشش گفته مشکلی نیست برای پانکچر .حالا پنتوکسی فیلین رو میگیره ببینه چه جوریه .

هنوز معلوم نیس اون روز بعد عمل پرسیدم از دکتر ، گف چهارشنبه ک میای برا کنترل مشخص میشه . گف به تعداد ...

نه نگرانی نداشته باش ان شاالله که جنینهای خوبی برات تشکیل شده باشه توکلت به خدا باشه 

اره عزیزم. هر مرحله ای ک انجام میدی هزینه اش حساب میشه

یعنی بازم ۱۰ میلیون برای انتقال مجدد؟؟؟ وایی من فقط پول یک بار انتقال و دارم با این حساب باید کلا بیخیال بشم

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
سلامت باشی عزیزم من بار اول با تخمک خودم خارج از رحم شدم بار دوم منفی شدم بار سوم اهدایی گرفتم بله م ...

ذخیره ی تخمدان کم علامت خاصی داره؟ 

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری