2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
باید دل به حکمت خدا بسپاریم، کاری ازمون برنمیاد

تا الان همین کارو کردم ولی دیگه خسته ام دیگه کلافه ام دیگه کشش تحمل این حکمتشو ندارم ، اخه پس کی نوش دارو پس از مرگ سهراب منم قراره فرا برسه که همونم نمیرسه

تا الان همین کارو کردم ولی دیگه خسته ام دیگه کلافه ام دیگه کشش تحمل این حکمتشو ندارم ، اخه پس کی نوش ...

بچه ها ی چیزی میخوام بگم اگر اطلاعی دارین منو روشنم کنین، 

من به هیچ عنوان اعتقادی به طلسم و بحث های ماورایی و این حرفا ندارم. ولی دیگه چون اخر خطم گفتم ببینم چی به چیه و کسی نظری داره. البته چندوقت پیشم یادمه یکی از دوستان اینجا سوال کردن که خودمم نظرمو گفتم که اعتقادی ندارم. ولی الان به قول بچه ها واقعا خل شدم.

یکی که از وضعیتم خبر داشت کلن هم ادم خوبیه بهم گفت شاید قضیه ماورایی دخیل باشه. اینکه از ما بهترون نمیگذارن بشه و جلوش رو میگیرن 

گفت باید بری سراغش نه رمال و این حرفا ها سراغ مراجع اصلی حالا چندتا هم اسم بردن که من چون نمیشناسمشون یادم نموند اسمشونو. اگه اشتباه نکنم مثلا حاج آقا مهدوی که گفتن اصفهانن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ی چیزی میخوام بگم اگر اطلاعی دارین منو روشنم کنین،  من به هیچ عنوان اعتقادی به طلسم و ب ...

من شنیدم خیلی ها رفتند ونتیجه گرفتند

ولی من به شخصه تا حالا خودم امتحان‌نکردم چون خط قرمز شوهرم

یادمه همون موقعه چیکا جون مفصل در این مورد گفتند.

شادی صدام کنید
سلام به سلامتي  عزيزم مام انجام دادين ؟ هزينه كلا چقدر شد؟ و چند تا جنين تشكيل شد؟ اهدا كننده ...

سلامت باشید.هزینه دقیق نمی تونم بگم همون هزینه ای وی اف کمی بیشتر

بله مام انجام دادم ده تا جنین تشکیل شد دوتا انتقال دادم یکی اش گزفت

نه اهدا کننده ندیدم عکس اشم ندیدم

ولی خانمی که مرکز مام کارها مون انجام می داد عکس من داشت عکس شناسنامه ای نه ها عکس عادی که تو مسافرت گرفته بودم.

شادی صدام کنید
نگو جونم خدا نکنه الهی سلامت باشی.  اتفاقا توی فکرش بودم چشم حتما میرم عزیزم انشالله خدا بهم آ ...

قربونت برم. درست میشه عزیزم. توکل به خدا 🌈

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

من بجای پریود ماه پیش لکه بینی داشتم. بعد ال دی خوردم و این ماه هم هنوز بعد چند روز پریود نشدم. نگرانم که نکنه چسبندگی پیدا کرده باشم. چون کورتاژ هم کردم. تا چند دوره بعد کورتاژ مشکلی نبود، ولی الان دو دوره ست اینطوری شدم.

نگرانم که رحمم مشکلی پیدا کرده باشه

کسی از دوستان تجربه ای نداره؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره گلم دختر دومم بود؛من اولی رو راحت باردار شدم بعدش باز باردار شدم که ایست قلبی کرد تو ۹هفته و با ...

الان یه دختر داری میخای ای وی اف انجام بدی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم من تعیین جنسیتم ولی پلی کیستیک وننبلی تخمدانم داره دوبار تخمک کشی و سه بار انتقال تو ابن سینا ...

من از ابن سینا راضی بودم مام اصلا نرفتم میخای از بقیه دوستان اونجا رفتن بپرس کدوم دکتر بهتره ایشالا اینسری نتیجه بگیری عزیزم

سارای عزیزم خواهر خوشکلم منم بعد از سقطمو باز دوباره منفی شدم خییییلی شوهرم به هم ریخت در حد اینکه ا ...

اره عزیزم هر کی شرایط سخت خودش داره والا منم دقیقا تو سیکل قبلی که منفی شدم دخترم همش سراغ داداش میگرفت ازم فهمید خبری نیست معلوم بود خیلی ناراحت شده بود الانم کلی ذوق و شوق داره یکسره تو شکمم باهاشون حرف میزنه بوسشون میکنه منم از خدا میخوام بتونم سلامت به دنیا بیارم بخاطر دخترم چون واقعا تمام این راه سخت رو دوباره بخاطر دخترم رفتم

دوستان پودر اینو فولیکو تو چی بریزم بخورم تنهایی که نمیشه تو ابم بد مزس حالت تهوع میگیرم بریزم تو ما ...

پروانه من اول میریختم توی آب بعدا که دیدم‌ همیشه نمیشه بعضی وقتا بیرونم‌ یا جایی مهمونم‌، پودر و‌میریختم تو دهنم ، آب سر میکشیدم ،عین قرص دیگه ، اینجوری راحتر بود دیگه عادت‌کردم اینجوری میخورم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم من تعیین جنسیتم ولی پلی کیستیک وننبلی تخمدانم داره دوبار تخمک کشی و سه بار انتقال تو ابن سینا ...

منم با اینکه از ابن سینا نتیجه نگرفتم ولی نمی دونم چرا دوست دارم بازم اونجا برم فعلا که کار همسرمم انگار نمیخواد درست بشه  که شروع کنم سیکلمو 😥

دیگه دل تو دلمم نیست 

میگم هر جا رفتی بیا از هزینه هاش بگو بهمون عزیزم