2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست
عزیزم خدا نکنه خواهرم انشالله ۱۲۰ ساله بشی و به زودی مامان بشی. من خیلی منتظر جواب آزمایشت بودم وقتی ...

فدات خواهری،انشاالله طبیعی مامان بشی کم نشنیدیم اوناییکه توسیکل درمان بودن قبل انتقال طبیعی باردارشدن،الهیکه بهترینهاپیش روت باشه خواهری،انشاالله خدابه دل همسرتم آرامش بده ودلگرمش کنه به ادامه زندگیتون خواهری🙏💜🌹

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس حدسم درست بود میخواد فداکاری بکنه برات  واقعا این حرفا مال قدیما بود که همه تو سن کم بچه دا ...

انشالله عزیزم. آره اینم افسرده شده من درکش میکنم. حالا تمام تلاشم رو میکنم اول زندگی رو درست کنم بعدم بچه و درمان. قربونت برم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات خواهری،انشاالله طبیعی مامان بشی کم نشنیدیم اوناییکه توسیکل درمان بودن قبل انتقال طبیعی باردارشد ...

عزیز دلمی شما فدات شم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده.قربونت برم مرسی از دعاهای قشنگت جونم 

گلاب به روت صبح بالا آوردم الان مثل چی افتادم روی مبل از بی حالی.دو روز خبری نیست یه روز دارم.بیشتر ...

حق داری واقعا بده فقط موقعه بالا اوردن بشین سرپا نباشی خوب نیست

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام ، دوستان بار‌ اول‌که سونو می کنن اگه چند تا فولیکول باشه میگن برای پانکچر؟ یا در هر صورت دارو و ...

سونو بار اول ک تا حالا ندیدم تعداد بگن معمولا میدن  دارو رو و روز ۸ دوباره سونو ک تعداد و سایز فولیکولارو میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بسلامتی عزیزم ایشالا سالم و سلامت بغلش کنی، متاسفانه من بار اول منفی شدم بدون هیچ دلیلی رحمم هم سالم ...

اگه بار اول منفی بشه برای بار دوم بازم باید هزینه انتقال و کامل داد؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
مراحمی عزیز دلم. انشالله الهی آمین. با هم یکم حرف زدیم میگه الان تا جوونی میتونی ازدواج کنی و بچه د ...

آفرین سارای قوی. مطمئنم صبوری و مهربونی و عشقتو ب خودش ببینه برمیگرده از حرفش. حرفاشم معلومه از عشق زیادش به شماست😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم چه خوب یادته فداتشم اره خوبه خداروشکر دی ماه یکسالش میشه.اره سگ وحشی😂😂😂😂😂

از بس ک هممون  برات ترسیدیم فک کنم تو یاد همه مونده😂

آفرین سارای قوی. مطمئنم صبوری و مهربونی و عشقتو ب خودش ببینه برمیگرده از حرفش. حرفاشم معلومه از عشق ...

فدات شم نمیدونم این دیگه چه عشقیه. عزیزمی تمام تلاشمو میکنم خدا هم کمکم کنه

اگه بار اول منفی بشه برای بار دوم بازم باید هزینه انتقال و کامل داد؟

اره عزیزم. هر مرحله ای ک انجام میدی هزینه اش حساب میشه

بسلامتی عزیزم ایشالا سالم و سلامت بغلش کنی، متاسفانه من بار اول منفی شدم بدون هیچ دلیلی رحمم هم سالم ...

سلامت باشی عزیزم من بار اول با تخمک خودم خارج از رحم شدم بار دوم منفی شدم بار سوم اهدایی گرفتم بله منم یائسگی زودرس گرفتم رحم منم کاملا سالمه فقط ذخیره ندارم انشاالله خدا کمکت کنه