2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048321 بازدید | 684650 پست
پروانه جون ممنون که به سوالام جواب میدی، پر از استرسم بخدا، انشالله این روزا برای هممون زودتر تموم ب ...

گلم اگه از قبل تشکیل پرونده استرس داری به مراحل اصلی برسی که رو بدنت تاثیر منفی میذاره بسپر به خدا ؛بهترینا برات پیش میاد این وسط زندگی کردن یادمون نره 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
😥😥😥😥😥عزیز دلم برات دعا میکنم خدا خودش کمکت کنه چون همه این سختی ها به کنار که میکشیم ولی جا زدن ...

آخ که دقیقا همینه مرسی که درکم میکنید و باهام همدردی میکنید ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خدا جواب قلب مهربونت رو بده 🥺🥺🥺 مرسی جونم 

سارای عزیزم خواهر خوشکلم منم بعد از سقطمو باز دوباره منفی شدم خییییلی شوهرم به هم ریخت در حد اینکه از صورتو اخلاقش بد خلقی میریخت ما زنا حرف میزنیم گریه میکنیم اروم میشیم ولی مردا نمیتونن برایه همین اونجوری میشن بعد من به خودم اومدم خودمو جمو جور کردم کارایی که دوست داشت کردم شبا برنامه میچیدم ادا بازی در میاوردم ببخشید مثله دلغکا 😁😁😁😁😁یه جوری سعی میکردم جو خونه رو عوض کنم ترتیب یه مسافرتو دادم دم دقیقه م میگفتم بابا من همه چیزو تو بچه خلاصه کرده بودم زندگی زیبایی های دیگه ای هم داره به در میگفتم دیوار بشنوه (مردا مثله بچه هان هر چیزی روشون مستقیم اثر نداره باید تو خفا باشه) ببخشسد طولانی شدولی شایید کمکت کنه الان می خوام بازم شروع کنیم انگار دوباره استرس شروع شده در حال برنامه ریزیم برایه کارای جدید حالا با خودم میگم ما زنا چه قدر بایییید قوی باشیم خودمونو استرسامون فراموش کنیم و برایه دیگران وقت بزاریم من دخترامم افسردگی گرفته بودن دختر کوچیکم هی راجب نینی ازم میپرسید واقعا شرایط منم سخت بوده پس بدون تنها نیستی ببخشید خیلی فک زدم ولی ماها مجبوریم پس یه یا علی بگو شمام برایه امشبت برنامه ریزیاتو بکن دکوراسیون خونتو عوض کن لباسای جدید بپوش والبته کارای جدیدو با نمک

دوستان با عرض پوزش خیلی طولانی شد ولی گفتم شاید کمک کنه به دوست خوبمون

ندا جون اقا پارسا خوبه یادش بخیر روزای انتقالتون اینجا تعریف میکردید که تو پارک از دست یه سگ حسابی ت ...

سلام گلم چه خوب یادته فداتشم اره خوبه خداروشکر دی ماه یکسالش میشه.اره سگ وحشی😂😂😂😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ندا جونم دوسش دارم و اینکه خیلی مرد خوبی بود خیلی همیشه درکم میکرد کنارم بود همیشه نمیدونم این مدت چ ...

یکم حال و هوای خونتو عوض کن شاید اون حالتو میبینه ناراحتی و غصه دیگه حوصله نداره بذار خونه یه محیط شاد باشه یکم برگرد به روزای اول زندگیتون.از یه طرف نبود بچه از یه طرف بی حوصلگی و غم و غصه تورو میبینه دیگه روحیه ای نداره 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بله گلم با اهدایی بار اول مثبت شدم و الان هفته 23 هستم

بسلامتی عزیزم ایشالا سالم و سلامت بغلش کنی، متاسفانه من بار اول منفی شدم بدون هیچ دلیلی رحمم هم سالمه جنین هم بلاست بود،شما هم یائسگی زودرس گرفتین؟

@ترسو68     سلام عزیزم در چه حالی با حالت تهوع من که چهار پنج رو قطع شد گفتم نکنه بچه چی ...

گلاب به روت صبح بالا آوردم الان مثل چی افتادم روی مبل از بی حالی.دو روز خبری نیست یه روز دارم.بیشتر عصرها شروع میشه

گاهی تک توک صبح ها.

میل به غذا هم ندارم دیروز یه کف گیر ماکارونی خوردم.

میوه اینا می خورم ولی غذا همین

شادی صدام کنید
سارای عزیزم خواهر خوشکلم منم بعد از سقطمو باز دوباره منفی شدم خییییلی شوهرم به هم ریخت در حد اینکه ا ...

عزیزم دلم واقعا بابته روزای سختی که گذروندی متاسفم جونم. 

من اتفاقا بعد سقطم خیلی سعی کردم اوضاع رو خوب کنم الانم واقعا دارم تمام تلاشمو میکنم که همه چی خوب بشه. انشالله که دل همسرمم نرم بشه و آروم بشه خدا خودش کمکم کنه. انشالله اینسری گل پسرتو  بغل میگیری. عزیزم این چه حرفیه خیلیییی خوشحال میشم و آروم چون واقعا جز شما هیچ کس از زندگیم خبر نداره تک تک حرفاتون آرومم میکنه و بهم کمک میکنه که راه درست رو برم. خیر ببینی. 

اتفاقا دیشب یه چیزی راجب بچه دیدیم بعد من بهش گفتم تو چه طور ناراحت نمیشی و گریه نمیکنی یهو زد زیر گریه گفت من همیشه اینو میدیدم دلم میشکست ولی نشون نمیدم دلم به حالش سوخت دلم به حال خودم سوخت. امیدوارم راضی بشه بریم پیش روانشناس تا بتونه کمکش کنه چون مطمینم دچار مشکل شده

یکم حال و هوای خونتو عوض کن شاید اون حالتو میبینه ناراحتی و غصه دیگه حوصله نداره بذار خونه یه محیط ش ...

آره عزیزم دارم همین کارو میکنم انشالله که همه چی درست بشه توکل به خدا سپردم به خودش

مراحمی عزیز دلم. انشالله الهی آمین. با هم یکم حرف زدیم میگه الان تا جوونی میتونی ازدواج کنی و بچه د ...

پس حدسم درست بود میخواد فداکاری بکنه برات 

واقعا این حرفا مال قدیما بود که همه تو سن کم بچه دار میشدن الان اکثر ادما یا دیر ازدواج میکنن یا حالا حالا بچه نمیارن بعدشم بگو چرا فک میکنی قراره ده سال دیگه بچه بیاریم دنبال درمان که باشید ان شاالله تو سال جدید نتیجه میگیرید 

سلام گلم چه خوب یادته فداتشم اره خوبه خداروشکر دی ماه یکسالش میشه.اره سگ وحشی😂😂😂😂😂

خدا حفظش کنه براتون عزیزم😍😘اره تازه تا مدتها هر کی بتاش کم میشد شما رو مثال میزدیم براش 😉