2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048318 بازدید | 684650 پست
منم تمام حرف و غم دلم همینه اصلا چرا باید اینطوری باشه اخه این چه عدالتیه حکمتشو درک نمیکنم این همه ...

باید دل به حکمت خدا بسپاریم، کاری ازمون برنمیاد

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من من من ولی مثله خودتم😁😁😁😁😁😁😁😁 هنوز هیچی به هیچی

چرا هیچی؟ تا چه مرحله ای انجام‌دادی؟ مشکل نازایی داشتید و چند سالتونه؟

خب خداروشکر طبیعی الان داری بچه؟

اره گلم دختر دومم بود؛من اولی رو راحت باردار شدم بعدش باز باردار شدم که ایست قلبی کرد تو ۹هفته و با قرص سقط شد بعدش دیگه نازایی بی علت و همه جور درمان من از موسسه نازایی بگیر تا طب سنتی و ماما های مشهور نشد که نشد ماهی که ناامید شدم همه چیز گذاشتم کنار بعد دو سال طبیعی شد 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
واییی حرف دله من و زدی یا دزدکی میگیرم میگم دکتر نوشته یا با دعوا نمیدونم چرا نمیفهمن تقویتی که ضرر ...

شوهر من اصلا فوبیای دارو داره همین ها رو هم مرتب نمیخوره منم حقیقش از تقویتی سرخود میترسم مثلا نیاز بدن به کلسیم یه مدار مشخصه ما که ازمایش ویتامین ها رو ندادیم شاید مقدار کافی داشته باشیم بازم بخوریم همه تو کبد جمع میشه کبد نابود میشه  

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
ببخش نصفه پست شد . ولی من کلا هر سری بخاطر رفت و امدم دکترم همش عوض شده ثابت نبوده ولی اخرین ویزیت و ...

عزیزم من تعیین جنسیتم ولی پلی کیستیک وننبلی تخمدانم داره دوبار تخمک کشی و سه بار انتقال تو ابن سینا حالا نمیدونم برایه هزینش همینجا ادامه بدم یا برم مام

چرا هیچی؟ تا چه مرحله ای انجام‌دادی؟ مشکل نازایی داشتید و چند سالتونه؟

تازه میخوام پرونده باز کنم اول راهم من ۳۰سالمه تخمدان پلی کیستیک دارم ولی دوتا دخترم دارم اونارو با یه بار دارو همون ماه اول باردار شدم برایه سومی میخوام تعیین جست انجام بدم

دوستان من هفته ۶ یه مقدار لک قهوه ای داشتم و دکتر گفت که آمپول روگام و اگه گروه خونتون منفی هست بزنین، من هم تزریق کردم، 

بعد دوباره چون دیروز لکه بینی داشتم پیام دادم بهشون 

گفتن اگه خودتون منفی و همسرتون مثبته تزریق کنین، 

در صورتی که همسر من منفی هست گروه خونشون، 

مشکلی داشته تزریق کردم؟

تازه میخوام پرونده باز کنم اول راهم من ۳۰سالمه تخمدان پلی کیستیک دارم ولی دوتا دخترم دارم اونارو با ...

خوبه سنتون کمه، من ۴۰ سالمه، برای هر بار پانکچر باید مجدد هزینه پرداخت کرد؟

سلام ، دوستان بار‌ اول‌که سونو می کنن اگه چند تا فولیکول باشه میگن برای پانکچر؟ یا در هر صورت دارو و آمپول دور ناف و میدن؟ میشه راهنماییم کنید ممنووون

من الان اوابوست قیمت گرفتم ۱۴۰۰ بود، با این حساب که مبلغش گرونه به نظرتون‌بخرم بخورم یا اینکه صبر کنم ببینم دکتر چی می گه؟ هفته ی بعد تازه باید تشکیل پرونده بدم

من الان اوابوست قیمت گرفتم ۱۴۰۰ بود، با این حساب که مبلغش گرونه به نظرتون‌بخرم بخورم یا اینکه صبر کن ...

عزیزم این دارو عالیه حتما بخر بخور فعلا روزی یکی بعد که وارد سیکل شدی روزی دوتا این دارو باید از دوماتا سه ماه قبل شروع کنی که تاثیر بزاره

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

@ترسو68    

سلام عزیزم در چه حالی با حالت تهوع من که چهار پنج رو قطع شد گفتم نکنه بچه چیزیش شده رفتم دکتر گفت همه چیز عالیه تا امدم بیرون حالت تهوع شروع شد کخ داشت بچم فقط به من استرس داد 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️