2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
خب خداروشکر طبیعی الان داری بچه؟

عزیزم دکتر معترف چه جور دکتریه ؟ مثله انصاری پور به حرف گوش نمیده ؟ نمیدونم از یه طرف میگم دکترمو عوض کنم ابن سینا ادامه بدم از طرفیم میگم سه بار نگرفت سیکل انتقال شمام بلند بود ؟

عزیزم دکتر معترف چه جور دکتریه ؟ مثله انصاری پور به حرف گوش نمیده ؟ نمیدونم از یه طرف میگم دکترمو عو ...

من سیکل قبلیم بلند بود یه جنین انتقال دادم منفی شد . دکتر معترف من خیلی دوسش دارم بسیار مهربون هست و توجه میکنه به حرفت وقت انتقال هم همینطور من کلا با انصاری اصلا ویزیت نشدم تا حالا ولی زن داداشم پیش انصاری بار اول دوقلو باردارشد الان ماشالا ۷ ماهه هستن حتی به من پیشنهاد داد برم انصاری ولی من معترف رو انتخاب کردم . شاید هر کی پیش یه دکتر نتیجه بگیره پیشنهاد بده ول

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر معترف چه جور دکتریه ؟ مثله انصاری پور به حرف گوش نمیده ؟ نمیدونم از یه طرف میگم دکترمو عو ...

ببخش نصفه پست شد . ولی من کلا هر سری بخاطر رفت و امدم دکترم همش عوض شده ثابت نبوده ولی اخرین ویزیت و انتقالم رو با معترف گرفتم و راضی بودم . شما چند تا جنین داری تو چه مرحله ای هستی مصکلت چیه؟ به نظر من ابن سینا مرکز خوبیه من تعریف بخش جنین شناسی و دستگاهاش رو زیاد شنیدم ایشالا اینبار همونجا نتیجه بگیری اگه قصد عوض کردن دکترت رو داری معترف و زهه بخش هست اگه اشتباه نگفته باشم فامیلیش رو اونم واقعا دکتر خوبیه

الهی عزیزم قربون محبتت انشالله خیر ببینی. فدات بشم من ببخش فکرتو درگیر کردم شمارمو داری هر وقت خواست ...

😥😥😥😥😥عزیز دلم برات دعا میکنم خدا خودش کمکت کنه چون همه این سختی ها به کنار که میکشیم ولی جا زدن یا جدا شدن عزیزترین کس ادم واقعا سخته 

موفق باشین ♥️شما داروهای پانکچرتون چی بود مکمل قبلش چی خوردین کدوم مرکز رفتید؟

عزیزم من سینال اف و hmg و ستروناکس و سینافکت میزدم قبل از پانکچر ،مکمل هم اووژن خوردم،ویتامین ای ،غذا هم اسفناج ، سبزی خوردن ،مغزیجات، انار بوقلمون، ماهی سالمون ،زیاد خوردم، ژل رویال و عسل هم خوردم ولی بیشتر همسرم خورد ،معجون شیرو خرما و موز و مغز گردو هم درست میکردم میخوردیم .همسرم هم مکمل فریتل اید میخورد و ویتامین سی ای زینک هم مصرف میکرد

ترشی جات و شیرینی نخوردم، چند بار هم پیاده روی رفتم.

مطب دکترم میرفتم و توی نیکان پانکچر کرد برام.

باشه پس اول چند روز بخوره ببینه عارضه داره براش یا نه .مرسی که گفتی .اسپیرژن رو میخوره .فرتیل اید من ...

آره عزیزم اول چندتا بخوره اگه اذیت نشد ادامه بده . اون موقع دکتر فرتیل اید برای همسرم‌نوشت ولی بهمن پارسال اصلا پیدا نمیشد . همه جا رو گشتیم واسطه هم داشتیم نبود که نبود به دکتر گفتم گفت فرتیل من استفاده کنه . اونو گرفت حدود ۶۰۰ تومن بود البته فکر کنم ۸۰ تا شو استفاده کرد هر بسته ۳۰ تاس. اسپریژن و زینک و سلنیوم و الکارنیتین و ویتامین e و c و d3 و ال ارژنین و ...

بالاخره حرکت و تعداد اسپرم دو برابر شد روز پانکچر تو همون ازمایشگاه ولی مورفولوژی همون یک در صد موند . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من‌ وارد ۴۱ شدم، نمیدونم وضعیت تخمدانهام چجوریه، دو ماه پیش سونو دادم گفت تو تخمدان چپ ۱ فولیکول ۱۷ ...

نمیدونم عزیزم اصلا تخصصشو ندارم. ولی ان شاالله همه چب عااالیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت خوبیم بله لازم باشه میده الان تو چ مرحله ای هستی؟

یکشنبه رفتم خوده دکتر رستمی بود.تمام آزمایشاتو دادیم.فعلا داروهای پانکچر بهم داده وگفته اول قاعدگی برم.یه خانمی اومده بود دکتر براش سه تا کاشته بود هرسه تاش گرفته براش.ادم وقتی اینچیزارو میبینه امیدوار میشه انشاءالله دستش برا منم خیرباشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
واییی حرف دله من و زدی یا دزدکی میگیرم میگم دکتر نوشته یا با دعوا نمیدونم چرا نمیفهمن تقویتی که ضرر ...

اره شوهر منم همینه یادم میاد چندسال پیشا که حتی خوده دکتر برام می‌نوشت نمیزاشت بخرم تو داروخونه با بحث واینچیزا بزور میزاشت هرچی میگم بابا اینا تقویتیه ضرر که نداره به خرجش نمیره.الانم میگم تا برای پانکچر مجددم اوبوست میگیرم نمیزاره میگه باید خوده دکتر بگه حالا من چه کنم از دست این مردا خودمون کم زجر میکشیم این‌هم این طور سرمون میارن.من پانکچر قبلی تقویتی نخوردم.حالا اینم نمیزاره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦