2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
چ خوب که برگشتی اینجا پیشمون  بخدا دو روزه حالم بده به خاطرت همون شب خوابم نبرد پاشدم برای ارام ...

الهی عزیزم قربون محبتت انشالله خیر ببینی. فدات بشم من ببخش فکرتو درگیر کردم شمارمو داری هر وقت خواستی زنگ بزن پیام بده. عزیز دلمی انشالله به زودی دامن خودت سبز بشه. 

آره خودش نیست ولی خداش هست خیلی خوب بود نمیدونم الان چش شده حتی گفتم نکنه کسی توی زندگیشه بپا گذاشتم براش چکش کردم همه جوره ولی مشکلی نداشت. خدا بهش آرامش بده و برگرده به روزای خوب زندگیمون. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی من بمیرم برای دل شکستت، سارا جان اینجا همه کم و بیش سختی کشیدیم و دل شکسته ایم من چند روزه میام ...

قربون دل مهربونت شرمنده عزیزم غم خودتون رو دارین برا ماهم ناراحت شدین ولی چه کنم که فقط اینجا میتونستم سفره دلمو باز کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم قربون محبتت انشالله خیر ببینی. فدات بشم من ببخش فکرتو درگیر کردم شمارمو داری هر وقت خواست ...

قربونت برم نخواستم مزاحمت بشم گفتم شاید بخوای با خودت خلوت کنی 

اخه مردا مثل ما نیستن که با حرف زدن خالی بشن میریزن تو خودشون میدونم اگه بشینه باهات حرف بزنه علت برات بیاره باور کن هر دوتون به نتیجه خوبی میرسید 

خدا سر عقل بیارتش  هنوزم یعنی رو حرفش هست

برای تقویت کوال فول و پرگناکر و امگا۳داده به منو و همسر 

عزیزم حتما یا اوابوست یا پودر اینوفولیک بخور برایه تقویت تخمک اینوزیتول لازمه که تو این دوتاهست یکیشو بخور حتما چون تو تعیین جنسیت کیفیت مهمه

دوستان من همش به این فکر میکنم چرا الان ما تو این مورد درگیریم؟؟!!! خیلیا هستن بدون این که کوچکترین ...

منم تمام حرف و غم دلم همینه اصلا چرا باید اینطوری باشه اخه این چه عدالتیه حکمتشو درک نمیکنم این همه غم برای چی باید بکشیم

چرا باید هرکسی بخواد براش نشه و هرکسیم نخواد بشه

تو ی کانال دنبال تخمک اهدایی بودم ی مورد بود گفته بود ناخواسته باردار شده و شرایطشو نداره التماس کرد بود کمکش کنن محتاج 10هزار تومن بود و یا یکی بچشو هنوز به دنیا نیومده میخواست بفروشه

بعد امثال ماهم کل زندگیمون رو گذاشتیم وسط ولی اخرش هیچی به هیچی

متاسفانه شوهرم نمیزاره میگه هرچی که دکتر داد سرخود نمیزاره بگیرم اصلا از اولش با تقویتی نداشت همیشه ...

واییی حرف دله من و زدی یا دزدکی میگیرم میگم دکتر نوشته یا با دعوا نمیدونم چرا نمیفهمن تقویتی که ضرر نداره فکر کردم درده منه واقعا اینجاادم ارامش میگیره 

دکترم تا چهارشنبه نیست به نظرت برم یه دکتر دیگه؟

دیگه الان سه شنبه هست اگه خونریزیت قط شده درد هم نداری داروهات و شیاف هات سر وقت استفاده کن ۴ شنبه اول وقت برو دکتر خودت امپول چی میزنی حتما دراز بکش ابن دو روز رو 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم تمام حرف و غم دلم همینه اصلا چرا باید اینطوری باشه اخه این چه عدالتیه حکمتشو درک نمیکنم این همه ...

اره عزیزم واقعا ادم تو حکمت خدا میمونه منم دیدم کسای که دو بچه دارن بعد اون هم چند ماهی یه بار ناخواسته و با کلی روش باردار میشن و سقط میکنن 

دوستان من همش به این فکر میکنم چرا الان ما تو این مورد درگیریم؟؟!!! خیلیا هستن بدون این که کوچکترین ...

واقعا منم همیشه این تو ذهنمه سه بار تخمک کشی سه بار انتقال هیچی به هیچی حالا روز از نو روزی از نو وقتی پسری رو میبینم دلم ضعف میره با همسایمون با هم باردار شدیم اونم یه دختر داره این یکی پسره هر چی میاره مغازه وقتی میره یه ربع حالم گفتس میگم چرا نموند چرا من لعنت به این سرنوشت پدر شوهرم زنگ میزد احوال پرسی مامانم مادر شوهرم بابام پشت تلفن زار زد وقتی یاد اونا میوفتم قلبم موچاله میشه خدا دردمو بی کی بگم غیر از دوستانم اینجا 😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم چی بگم که من همه اینا رو میدونم هزاران راه هست که انجام بدیم اما اونی که باید قبول کنه فعلا جا ...

😥😥😥 باهاش حرف بزن تو قوی باش اگه همدیگرو دوس دارید به هر حرف و طریقی راه های دیگه راضیش کن