2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
بمیرم برات😭😭😭چرااینجوری شد،چراازفریزدرنیومدن اخه،چرااینقدبایدعذاب وگرفتاری بکشیم بخاطریه بچه اخه ...

عزیزم خدا نکنه خواهرم انشالله ۱۲۰ ساله بشی و به زودی مامان بشی. من خیلی منتظر جواب آزمایشت بودم وقتی منفی شدی خیلی گریه کردم برات از خدا برات آرامش خواستم. 

انشالله ثمین مامان شده باشه. الان به زندگیم که داره سره یه بچه از دست میره فقط غصه میخورم از خدا میخوام که خودش حرف دلمو بشنوه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم 😥😥😥😥 واقعا نمیدونم چی بگم که با این سختی دلت اروم بگیره . هیچ کار خدا بی حکمت نیست شما هنو ...

عزیزم چی بگم که من همه اینا رو میدونم هزاران راه هست که انجام بدیم اما اونی که باید قبول کنه فعلا جا زده اتفاقا مشکل اصلی از خودشه. کاش به خودش بیاد همسرم. سپردم به خدا خودش کمکم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم به خدا با خوندن هر کلمت اشک ریختم میدونم سخته حاله سقط پارسالتو فقط یکی مثله من میدونه که ...

سلام پروانه جان. آخ نگو که دردم یکی دوتا نیست خدا خودش کمکم کنه. مرسی از دعات

انشالله به زودی انتظارت تموم بشه و خدا بهت دو تا کاکل زری بده

عزیزم پیامت که دیدم دلم پرغصه شد. دلم گرفت. قربون خدا، هیچ کس حکمتش رو نمی دونه. با خودم اینو گفتم و ...

ممنونم گلم از همدردیت خدا خودش کمکم کنه. خدا دوقلوهاتو برات حفظ کنه و صحیح و سلامت بیاین بغلت 

عزیزم یچیزی بهت بگم من اگه جات بودم یک ثانیه با چنین مردی زندگی نمیکردم که بخوای این همه درد و فشار ...

ندا جونم دوسش دارم و اینکه خیلی مرد خوبی بود خیلی همیشه درکم میکرد کنارم بود همیشه نمیدونم این مدت چرا اینجور شد خدا خودش کمکم کنه 

بمیرم برای دلت عزیزم می دونم خیلی داری زجر می کشی، بنظرم حتما در اولین فرصت پیش یک مشاور برو که هم ...

نگو جونم خدا نکنه الهی سلامت باشی. 

اتفاقا توی فکرش بودم چشم حتما میرم عزیزم انشالله خدا بهم آرامش بده و همسرمو به راه راست هدایت کنه ❤

قربوووونت برم سارای مهربونم. ب خدا عین روز برام روشنه که حل میشه همه چی . ان شاالله خیییییلی زود هر ...

عزیز دلمی فدای دلت انشالله که همینجور باشه فدات شم. 

الهی آمین انشالله.😘😘😘😘

میگم واقعا نمیشه گف تاثیرگذار نیس. چون بدن با بدن متفاوته. حداقل خیال آدم راحت میشه که تقویتی خوردم ...

من‌ وارد ۴۱ شدم، نمیدونم وضعیت تخمدانهام چجوریه، دو ماه پیش سونو دادم گفت تو تخمدان چپ ۱ فولیکول ۱۷ که دو روز دیگه آزاد میشه و تو راست هم چند تا کوچیک هست، به نظرتون چجوریه وضعیت تخمدانهام؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
خدا نکنه مامان مهربون و دوست عزیزم فقط برام دعا کن خیلی نیاز دارم این روزا

سارای مهربون سارای صبور ، پیامت رو خوندم خیلی پریشون و ناراحت شدم ، همیشه گفتم زندگی یه خنده از ته دل و بی دغدغه به ما بدهکار ، از خدا میخوام به دل خودت و همسرت ارامش عطا کنه و زندگیت حفظ بشه ، مرد ها طاقتشون کمتر و زود از نظر روحی کم میارن این روزها هم میگذره عزیزم ، امیدوارم به زودی سوپرایز بشی و با لب خندون بیای و خبر بارادریت رو به ما بدی ❤️