من چون ذخیره ام پایینه همیشه تعداد تخمکام کمه. بار اول ۵ تا بود ک هر ۵ تا جنین شد. ۳ تارو انتقال دادم منفی شد . دوتای بعدی متاسفانه از فریز در نیومد.
رفتم برا پانکچر دوم که کلا ۴ تا تخمک داشتم ک ۲ تا رو کشیده بودن ک اونم ی جنین بشددددت ضعیف شد و انتقال منفی.
حالام ک پانکچر سوم رو داشتم و ۶ تخمک ک هنوز معلوم نیس چند تا جنین داشته باشم.
تا حالا ک ب ما میگفتن مشکل از همسرمه ک ضعیفه. ولی بعد انتقال آخرم گفتن تخمک ضعیفه. گفتن بریم اهدایی. ک تصمیم گرفتیم با وجود تمام سختی ها، که دقیقا تا دو روز قبل عمل من پولشو نداشتم و خدا رسوند واقعا، تو یه مرکز دیگه هم انجام بدیم ببینیم تغییری هس یا نه. فعلا ک تا اینجا خوب بوده نمیدونم بقیه اش چجوری پیش بره.
برا پانکچر خوبم ب نظرم نکته اول نحوه کنترل دکتره. من تو اولی ک اصلا تقویتی اینا هم نخوردم ولی ۵ تا جنین گرید a داشتم تو دومی ۳ ماه هر دو تقویتی خوردیم( رو مورفولوژی همسرم تاثیر خوبی داشت) ولی ۱ جنین ضعیف شد.
البته من مخالف تقویتی خوردن نیستم الانم باز ۳ ماه بود که میخوردیم، ولی مثلا ی مشکل من هم سایز رشد نکردن فولیکولام بود ک باعث میشد از دست شون بدم. ولی این دفعه دکتر خوب کنترل کرد از اول ۷ تا فولیکول داشتم ک ۶ تا تخمک کشیدن.
ولی بازم همه اینا کارای پزشکیه اصل کاری خداست که ان شاالله برامون مقدر کرده باشه ما هم مامان بشیم ان شاالله۰😍