2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048361 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اینجا کسی هست که تعیین جنسیت کرده باشه یا بخواد تعیین جنسیت کنه؟

من هستم گلم گیلانم دوتا گل دختر دارم ماه قبل روز سوم پریود رفتم دکتر سونو شدم دکتر گفت تخمک های خوبی داری یه سری تقویتی نوشت و یه سری ازمایش که باید پریود بشم برم انجام بدم بعد ببینم چی میشه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
ببین شوهر من مورفو گاهی دو و گاهی سه هست .تحرک هم در بهترین شرایط ۴۰ از نظر مقدار مشکلی نداشت سه ماه ...

سینال اف رو همسرم استفاده کرد که روش تاثیری نداشت مورفوی ۱ ش هم صفر شد ..مورفو ظاهرا درمانی نداره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کتوتیفن چیه عزیزم مگه برای حساسیت نیست ؟

اره منم تعجب کردم اولش نمی دونم  حتما روی اسپرم تاثیر میزاره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پنتوکسی رو شوهرم‌گرفت سرگیجه و حالت تهوع گرفت میخوای اول ه ورق بگیر اگه بهش ساخت دوباره بگیر  ...

باشه پس اول چند روز بخوره ببینه عارضه داره براش یا نه .مرسی که گفتی .اسپیرژن رو میخوره .فرتیل اید منظورته ؟ اونو مصرف میکرد قبلا ولی اصلا روش تاثیری نداشت 

تقویتی هیچی فعلا نداده نه برای خودم نه همسرم دیگه نمیدونم روال کارشون چطوریه

خودتون بگیرین بخورین

بچه ها من قرص آ س آ تموم شد از دوسال پیش  قرص آ س آ دارم می تونم همون استفاده کنم

ببین تاریخ انقضاش گذشته یا نه بعد مصرف کن 

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ۱_یامنان✔️ ۲_ پروانه۲۱✔️ ۳_ آستاره ۷۲✔️ ۴_ ...

عزیزم،خدا خیرت بده.منو هم به لیست اضافه میکنی؟ 

انشاالله شما هم به زودی به خواسته دلتون برسید😘

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
خوب شرایط سنی و مالی خوبی ندارم، سن ۴۰ سال

میفهمم عزیزم. اکثریت مون تو همین شرایطیم. ان شاالله بهترین اتفاقا براتون میفته😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من هستم گلم گیلانم دوتا گل دختر دارم ماه قبل روز سوم پریود رفتم دکتر سونو شدم دکتر گفت تخمک های خوبی ...

پس من تنها نیستم، منم شرایطم مثل شماست، چند سالتونه؟ یعنی برای تحریک و تقویت تخمک چیزی نداد؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
عزیزم منم ۳ سال بدون دلیل فقط کمی تنبلی تخمدان دارم شوهرم کاملا سالم ۳ سال با دارو و طبیعی باردار نم ...

اخی منم دقیقا مثل شما بودم همه راه رفتم یکسال دارو و شش ماه امپول و هر جا رفتیم تمام ازمایشات گفتن سالم هستید و نارایی بی علت ای یو  ای کردیم منفی شد ماه بعد از ای یو ای طبیعی باردار شدم 

پس من تنها نیستم، منم شرایطم مثل شماست، چند سالتونه؟ یعنی برای تحریک و تقویت تخمک چیزی نداد؟

برای تقویت کوال فول و پرگناکر و امگا۳داده به منو و همسر 

چرا سه بار؟  به چه چیزایی بستگی داره پانکچر که خوب باشه؟

من چون ذخیره ام پایینه همیشه تعداد تخمکام کمه. بار اول ۵ تا بود ک هر ۵ تا جنین شد. ۳ تارو انتقال دادم منفی شد . دوتای بعدی متاسفانه از فریز در نیومد.

رفتم برا پانکچر دوم که کلا ۴ تا تخمک داشتم ک ۲ تا رو کشیده بودن ک اونم ی جنین بشددددت ضعیف شد و انتقال منفی.

حالام ک پانکچر سوم رو داشتم و ۶ تخمک ک هنوز معلوم نیس چند تا جنین داشته باشم.

تا حالا ک ب ما میگفتن مشکل از همسرمه ک ضعیفه. ولی بعد انتقال آخرم گفتن تخمک ضعیفه. گفتن بریم اهدایی. ک تصمیم گرفتیم با وجود تمام سختی ها، که دقیقا تا دو روز قبل عمل من پولشو نداشتم و خدا رسوند واقعا،  تو یه مرکز دیگه هم انجام بدیم ببینیم تغییری هس یا نه. فعلا ک تا اینجا خوب بوده نمیدونم بقیه اش چجوری پیش بره.

برا پانکچر خوبم ب نظرم نکته اول نحوه کنترل دکتره. من تو اولی ک اصلا تقویتی اینا هم نخوردم ولی ۵ تا جنین گرید a داشتم تو دومی ۳ ماه هر دو تقویتی خوردیم( رو مورفولوژی همسرم تاثیر خوبی داشت) ولی ۱ جنین ضعیف شد.

البته من مخالف تقویتی خوردن نیستم الانم باز ۳ ماه بود که میخوردیم، ولی مثلا ی مشکل من هم سایز رشد نکردن فولیکولام بود ک باعث میشد از دست شون بدم. ولی این دفعه دکتر خوب کنترل کرد از اول ۷ تا فولیکول داشتم ک ۶ تا تخمک کشیدن.

ولی بازم همه اینا کارای پزشکیه اصل کاری خداست که ان شاالله برامون مقدر کرده باشه ما هم مامان بشیم ان شاالله۰😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱