2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
هرروز سر يه چيز بايد استرس بگيريم

من دو تا حاملگی و زایمان داشتم اصلا نفهمیدم کی حامله شدم کی زاییدم ، الان برای این اقدام شبا خواب ندارم

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری

هفته ی پیش خونه ی یکی از اقوام بودم که پیش دکتر آل یاسین آی وی اف کرده بود، ی دختر خیلی ناز و باهوش به دنیا آورده بود که یک سالش بود میخواست برای دومی بره از جنین فریز شده جنس مخالفشو انتقال بده، چقدر دلم خواست جاش بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا به من نگفتن پریود شدی بیا برای تشکیل پرونده؟  شما کدوم مرکز میری با کدوم دکتر؟ خوشحالم ...

عزیزم من مام میرم  حالا من برایه اطمینان میرم اون روزم نباشه عیب نداره برات مینویسن تو شهرتون میدی امیدوارم دوتامون به نتیجه برسیم و سال اینده گل پسرامونو بغل بگیریم من اگه الان میموند ۵ ماه بود😭😭😭😭😭

سلام خانما من طبق سونو هفته قبلم الان پنج هفته و نيم هستم.يكهفته قبل بتا٨٨٤ بود ديروز رفتم ازمايش بت ...

نه عزیزم بعد از یه مدت دیگه بتا بالا نمیره و یا ثابت میمونه و میاد پایین اگه بخواد هر روز دوبرابر بشه که تا اخر بارداری خیلی زیاد میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

@کاربرتکراریست    

سلام  دوست عزیزم. امشب ۷۰ حمد و دعای توسل رو از طرف شما به حضرت صاحب الزمان عج هدیه دادم و برای نی نی دارشدن شما دعا کردم. الهی به زودی دامنتون سبزبشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️

۶_ سحربانو۶۸  ✔️

۷_ khanomiman✔️

8_alae✔️

9_ poweroflove❇✔️

۱۰_ ماهییا✔️

۱۱_ niloo68✔️

12_ رادیس۱۲✔️

۱۳_ pariii73✔️

14_sara123✔️

15_ hannaneh74✔️

16_ کاربر تکراریست✔️

۱۷_ asemaneabii

18_باران۳۱

۱۹_ پشمالووو

20_ Ati7966

21_baharak2017

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_  houra۱۴۰۰

۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف

۲۷_لیمولیمولیمو

۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم

۳۰__sharareh_

۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹

۳۳_فرزان3228

۳۴_پاپیون_سفید

۳۵_نگار80

۳۶_sssefat

۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم

۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710

۴۴____sara123

۴۵_haniiijoooon

۴۶_جی۲

۴۷_محلا20

۴۸_صدف_۶۹

۴۹_آسمانیترینم

۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱

۶۹_جی۲

عزیزم من مام میرم  حالا من برایه اطمینان میرم اون روزم نباشه عیب نداره برات مینویسن تو شهرتون م ...

آخی الهی قربون دل شکستت برم 😞 برای منم اگه مونده بود من الان توی ۷ ماه بودم 😞

فدات گلم دیگه چقدر بسپارم به خدا مگه تا الانش چیکار میکردم. مشکل من اینکه  ناباروردی بی دلیل دا ...

عزیزم واقعا حق داری. من الان 41 سالمه. نگاه می کنم اونایی که بعد از من ازدواج کردن الان چندتا بچه دارند. همه برامون متخصص شدن. دوتا از جاریام حتی دیپلم هم ندارن بعد هر روز برام نظر میدن این کارو بکن اون کار بکن. من 9 سال پیش جواب مثبت گرفتم تا هفته 24 رفتم وقتی که دیگه اميدوار بودم که دارم به نتیجه می رسم یهویی دچار مسمومیت شدم و بچه ام رو از دست دادم و دکتر پیشنهاد رحم جایگزین رو داد یعنی پیشرفت که نکرده بودیم هیچ، از وضعیت اولیه هم عقب تر افتادیم. اینقدر روحیه ام از دست دادم که گفتیم دیگه نمیخوایم ولی بعد مدتی دوباره تصمیم گرفتیم اقدام کنیم و خدا رو شکر نتیجه گرفتیم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام خانما من طبق سونو هفته قبلم الان پنج هفته و نيم هستم.يكهفته قبل بتا٨٨٤ بود ديروز رفتم ازمايش بت ...

سلام عزیزم

یا منظور دکترت free بتا بوده که برای ان تی مینویسن و اشتباها تو ازمایشات الان نوشته

یا بتایی که ازمایشگاه اعلام کرده تیتر نیست 

یا عددش اشتباهه مثلا ۱۸ هزاره 

بنظرم جای نگرانی نیست استرس نداشته باش

اگر به دکتر دسترسی داری بهش پیام بده

عزیزم بهت کاملا حق میدم و شرایطت رو درک میکنم ولی کاش ی بارم با تخمک اهدایی امتحان میکردی بچه داشتن ...

قربونت گلم با اهدایی تاحدودتاحدودمشکلی زیادی مشکل ندارم شوهرم از نظر علمی کاملا توجیحم کرده ولی حال دلم اصلا خوب نیست حس میکنم نوشدارو پس از مرگ سهرابه