فدات گلم دیگه چقدر بسپارم به خدا مگه تا الانش چیکار میکردم. مشکل من اینکه ناباروردی بی دلیل داشتم شوهرمم همه چیزش خوب بود یک ماه دیگه میشم 39سال ، چندین ساله بدون دلیل باردار نمیشم 4بارم پانکچر کردم هربار هم انتقال دادم منفی شد یا سقط شد. دیگه خودتونم از هزینه هاش خبر دارین.
با اینکه سابقه سرطان تخمدان و رحم توی خانواده دارم حاظر شدم این کارو بکنم ، دکترم میگه ممکنه توام سرطان بگیری و خود این داروها به تنهایی سرطان زا هستن چه برسه من که سابقه هم داریم. زمان رو از دست دادم این مهم نیست؟همسنی های من الان منتظر به دنیا اومدن نوه هاشون هستن اون وقت من در به در دکتر و دارو برای بارداری اونم اگر مشکلی داشتم دلم نمیسوخت. هرچی هم سنم بالاتر رفت کیفیت تخمکم اومده پایین. تو این یک ساله هم بعد پانکچر سومم تنها دلیل رو بهم کیفیت پایین تخمک گفتن. دیگه روند طبیعی بدنمه که بیاد پایین.ی سال دیگه 40سالم میشه چه انتظاری داشته باشم انتظار کیفیت عالی؟! حالا بیفتمم تو سربالایی وقتی زمان رو از دست دادم و وارد ی سری مشکلات دیگه میشم چه فایده چرا همیشه بدون دلیل باید عقبتر از همه باشم اونم حقی که حق زندگی طبیعیه هممونه.
منم مثل بقیه هزار تا مشکلات دیگه دارم ولی ماها که دنبال ناباروریمونیم خودش مثل مریضی ناعلاج میمونه .برای منکه همینطور بوده هرچی دست و پازدم کمتر نتیجه گرفتم.
بهم پیشنهاد تخمک اهدایی دادن اولا که الان شرایط زندگیم طوریه که از پس هزینه اش برنمیام بعدم برم و دنبالش و بگیرم از کجا معلوم مثل خیلی ها پوچ برام درنیاد از کجا معلوم مثبت بشم دیگه 40سالم شد مگه چقدر دیگه توان و امید دارم پیر شدم رفت .
خودم متوجه میشم چقدر پیری داره روم اثر میگذاره بدنمم داره پیر میشه ، تازه تو این سن باردارم بشم از کجا معلوم بچم مشکل دار خصوصا اوتیسمی نشه و مشکلات دیگه که دلیلش بارداری تو سن بالاست. خلاصه شاکیم خیلیم شاکیم چرا اونوقت که سنم پایین بود نشد که تا این چیز ها الان برام پیش بیاد یا بچه آینده من نمیخواد ی پدر مادر جون داشته باشه اگر یکی باشه که دیگه بدتر.
خلاصه خواهر سرت رو درد آوردم
ولی اینجاست که فقط میتونم این حرفارو بزنم جلو اطرافیان خودمو خیلی قوی نشون میدم ولی مگه ادمی چقدر تحمل داره دیگه کم آوردم دیگه تحملم تموم شده دیگه چقدر امید واهی داشته باشم دیگه چقدر بسپارم به خودش پس نتیجش کو😩😤😭😭😭😭😭😭😭😭😭