2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048222 بازدید | 684647 پست
ااا.. من توی اینترنت خوندم پنتوکسی فیلین هم خوبه پس اونو بگیرم به جای این استفاده کنه 

پنتوکسی رو شوهرم‌گرفت سرگیجه و حالت تهوع گرفت میخوای اول ه ورق بگیر اگه بهش ساخت دوباره بگیر 

فرتیل من و اسپریژن حتما بگیر این دوتا عالی بود 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم خوبی چکار کردی تو چه مرحله ای هستی میام پیام ها زیاد هست همرو نمیتونم بخونم . خراش همون ه ...

سلام عزیزم ممنون . خدا هر سه تاشونو برات نگه داره .  من منتظرم پریود شم برم برای انتقال . توکل بخدا . ایشالله 

راستی الان که هنوز پریود نشدم رنگ مو بد نیست ؟ علائم پریودی رو دارم ولی فعلا نشدم . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی خانوما من امروز یه دفعه خونریزی کردم و خیلی کم لخته هم دفع شد رفتم دکتر سونو برام نوش ...

عزیزم  رفتی سونو و خدا رو شکر خوب بودن پس ان شاء الله مشکلی نیست سعی کن استراحت کنی تا چهارشنبه که دکترت میاد. ساروگیتم هفته سیزدهم همسن جور شد یه دفعه خونریزی کرد و بعدش لکه داشت فرداش رفت دکتر. بهش آمپول پروژسترون داده بودن. 4 روز دوتا امپول تو یه سرنگ استفاده کرد کامل خوب شد. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام عزیزم خوبی چکار کردی تو چه مرحله ای هستی میام پیام ها زیاد هست همرو نمیتونم بخونم . خراش همون ه ...

نه فدات شم خراش اون نیست انومترو دکتر خراش میزنه قبل انتقال 

عزیزم گز گز دستاش خوب شد ؟

گفت دکتر بهش پماد داده یکم بهتر شده. خدارو شکر گفته چیز خطرناکی نیست 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام عزیزم ممنون . خدا هر سه تاشونو برات نگه داره .  من منتظرم پریود شم برم برای انتقال . توکل ...

نه مشکلی نیست رنگ بزار موهات خوشگل بشه😍😍 ایشالا مثبت شدی تا ۹ ماه نمیتونی رنگ بزنی🤗 عزیزم اولین پانکچرت بوده چند تا جنین داری 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دارو واقعا خیلی روی مورفولوژی تاثیر نمیزاره برای ما که نزاشت ولی فاکتورای دیگه ازمایشش رو خوب میکنه ...

ممنون عزیزم از راهنمایی.بله دارو گرون شده آمپولای من شد نه میلیون فقط خدا خودش کمک کنه.تقویتی نداده بهمون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه مشکلی نیست رنگ بزار موهات خوشگل بشه😍😍 ایشالا مثبت شدی تا ۹ ماه نمیتونی رنگ بزنی🤗 عزیزم اولین پ ...

مرسی گلم . خیلی کمه ۴ تاس . البته خدارو شکر یه دختر دارم . 

گفتم اینارو بدم تعیین جنسیت ولی خب تعدادشون کمه 

من مکمل اووژن میخورم ،ویتامین ای هم میخورم. شما میدونید مقدار فولیک اسید توی مکمل ها کافی هستش یا نه ...

اووژن ۴۰۰ میکرو اسیدفولیک داره که همون مقداری هست که نیازه ولی من الان حدود دو ساله روزی یک میلی گرم هم اسید فولیک میخورم جداگانه