2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مکمل اووژن میخورم ،ویتامین ای هم میخورم. شما میدونید مقدار فولیک اسید توی مکمل ها کافی هستش یا نه ...

موفق باشین ♥️شما داروهای پانکچرتون چی بود مکمل قبلش چی خوردین کدوم مرکز رفتید؟

سلام خانوما، من الان انتقال دادم با بیهوشی فعلا تا عصر میگن باید باشم اینجا، لطفا اگه نکته ایی چیزی ...

سلام مبارکه گلم 

ان شاالله به سلامتی، ایشالا که مثبت میشه آزمایشت و بعد ۹ماه همچین روزی تازه زایمان کردی نی نی به بغل راهی خونه میشی 

منم ۹روزه انتقال دادم،همه چی رو سپردم به خدا 

ایشالله که حکمت خدا با خواسته دل مون یکی باشه 

توکل به خدا کن دوست عزیز  ایشالا که همه اونایی که انتقال دادن مثبت بشن از جمله منوشما 

سلام خانوما، من الان انتقال دادم با بیهوشی فعلا تا عصر میگن باید باشم اینجا، لطفا اگه نکته ایی چیزی ...

سلام عزیزم چرا با بیهوشی؟ ایشالا که مثبت میشی . این دو سه روزه سعی کن استراحت کنی بیشتر دراز بکشی فقط توالت فرنگی میوه و غذاهای مقوی بخور 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزم چرا با بیهوشی؟ ایشالا که مثبت میشی . این دو سه روزه سعی کن استراحت کنی بیشتر دراز بکشی فق ...

راستش خیلی میترسیدم واسه همین دکتر گفت بیهوش بشی بهتره تا بزاری من کارمو بکنم😅 چشم سعیمو میکنم که راه نرم حداقل سه روز اول، بقیه اش دیگه دسته خداست، هر چی خدا بخواد

شوهر من همینو استفاده کرد سه ماه هیچگونه تاثیری نداشت انشالله واسه شما بذاره چون بدنا فرق دارن

ااا.. من توی اینترنت خوندم پنتوکسی فیلین هم خوبه پس اونو بگیرم به جای این استفاده کنه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
راستش خیلی میترسیدم واسه همین دکتر گفت بیهوش بشی بهتره تا بزاری من کارمو بکنم😅 چشم سعیمو میکنم که ر ...

مربا به هم بخور خوبه ولی کم زیاده روی نباشه بهتره . 

ااا.. من توی اینترنت خوندم پنتوکسی فیلین هم خوبه پس اونو بگیرم به جای این استفاده کنه 

ببین شوهر من مورفو گاهی دو و گاهی سه هست .تحرک هم در بهترین شرایط ۴۰ از نظر مقدار مشکلی نداشت سه ماه همین قرص به همراه سینال اف دکتر بهش داد اصلا تغییری نداشت

سلام به همگی

خانوما من امروز یه دفعه خونریزی کردم و خیلی کم لخته هم دفع شد

رفتم دکتر سونو برام نوشت تو سونو همه چی خوب بود و گفت هیچ مشکلی نداری و جفت جنین ها سالمن 

هنوزم یه کم خونریزی دارم به نظرتون علتش چیه؟ دکتر خودم تا چهارشنبه نیست چیکار کنم تا اون موقع؟

هماتوم هم ندارم 

اینقدر ترسیده بودم تازه لرزش دست و پام افتاده

عزیزم راستی انتقال درد داره ؟ شما خراش انجام داده بودی ؟

سلام عزیزم خوبی چکار کردی تو چه مرحله ای هستی میام پیام ها زیاد هست همرو نمیتونم بخونم . خراش همون هچینگ هست؟؟ اگه همونه من دخترم رو بلاست و هچینگ بود اینسری هم بلاست پرسیدم هچینگ هست گفتن چون تعیین جنسیت هست وبلاست هچینگ هم شدن . من این سری در حد ۱ دقیقه مثل معاینه بود بعدش کمی دل درد پریودی خفیف . بار اول در حد پاپ اسمیر چطوره دردش اونجوره عزیزم نگران نباش دردش دوسه دقیقه هست و قابل تحمل سریع تموم میشه ایشالا به زودی همینجا خبر بارداریت رو بدی😍😍