2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048309 بازدید | 684650 پست
ممنون که جواب دادی عزیزم .شما هم مشکل ضخامت داشتی ؟

دکترم چیز خاصی در مورد ضخامت که مشکل دارم نمیگفت ولی برای انتقال اخرم این دوتا رو همزمان تجویز کرد

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها مورفولوژی همسرم ۹۸درصد آبنرماله چکارکنم؟؟هیچوقت اینطور نبوده.خودش میگه شاید چهارساعت رانندگی ...

همسر من یک درصد نرمال داشت میخوای ای وی اف کنی نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
بله موروفه.بله میکرو میخایم کنیم.دارو چیزی لازم نداره؟؟

دکتر همسر من یه دارویی برای مورفولوژیش دیروز داده به اسم کتوتیفن ۱ که مصرف کنه حالا نمی دونم تاثیر میزاره یا نه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها مورفولوژی همسرم ۹۸درصد آبنرماله چکارکنم؟؟هیچوقت اینطور نبوده.خودش میگه شاید چهارساعت رانندگی ...

برای ivf حتی یک درصد نرمال هم اوکیه نگران نباش فقط تمام تقویتیهاش رو تا زمان پانکچر باید ادامه بدن 

شما قزوین هستید؟دکترهای قزوین می شناسید؟

الان نه قزوین نیستم .بله تاحدودی میشناسمشون 

دکتر همسر من یه دارویی برای مورفولوژیش دیروز داده به اسم کتوتیفن ۱ که مصرف کنه حالا نمی دونم تاثیر م ...

شوهر من همینو استفاده کرد سه ماه هیچگونه تاثیری نداشت انشالله واسه شما بذاره چون بدنا فرق دارن

خانوما شوهرم قراره واریکوسل عمل کنه ده سال پیش گریدش سه بود عمل کرد الان گریدش یک شده و چون لوله ش مشکل داره و قراره بیهوش بشه دکتر می‌خواد واریکوسل یک رو هم عمل کنه حالا من میترسم شاید اسپرمش همینم که داره بدتر بشه اخه بعضیا واریکوسل که عمل میکنن بدتر میشه🥺

اخی خداروشکر،تعریفشوشنیدم ولی برابارداری طبیعی تونی نی سایت گفته بودن ای وی افیارومعرفی میکنه به دکت ...

بله به منم گفته بودن که برم ولی من قبول نکردم گفتم فقط باید خودتون اتجام بدین

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنونم ندا جون . ان شاالله با دعاهای شما❤️❤️ از عصر دل تو دلم نیس. کی چهارشنبه میرسه آخه. 

عزیزه دلم حق داری خوداو سرگرم کن زودتر بگذره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دیگه وقتی زمانش بگذره اون سربالایی به چه دردی میخوره چون مرحله بعد تو اون سربالایی باز ی مشکلاتی پیش ...

@Narsis   عزیزم دلت بسپاردست خدابااین ناامیدی و ناراحتی که شماتودلت داری فقط کارخودت سخت می‌کنی من نمی‌دونم مشکل شما برای بارداری چیه؟ یعنی ازروندکارهایی که کردی من خبر ندارم چون زیاداینجانمیام ولی می‌دونم بازشماازمن جلوتری شمااگرچندبارواردسیکل شدی من که چندسال طول کشید تا همسرم راضی کردم بعدم که منفی شدم دیگه برای همیشه گذاشتم کنار پس سربالایی من هنوزازشماسختترهست امیدوارم خدابه دلت نگاه کنه ومشکلت هرچه زودتر حل بشه منم برات دعا میکنم فدات شم.

گلم منظورم شخص شما نبود و قصد ناراحت کردنتو نداشتم بله عزیزم مطمئنم هرکسی تو زندگیش مشکلات زیادی دار ...

من ناراحت نشدم عزیزم منم کلی حرف زدم مااینقدردلشکسته هستیم که نمیتونیم همدیگه رو ناراحت کنیم انشاالله خدابهترینارو برات رقم بزنه

عزیزه دلم حق داری خوداو سرگرم کن زودتر بگذره

ندا جون اقا پارسا خوبه یادش بخیر روزای انتقالتون اینجا تعریف میکردید که تو پارک از دست یه سگ حسابی ترسیده بودید 😄

پسرتون یک سالش شده 😍

سلام عزیزم من ۴ روز پیش پانکچر شدم بعد از پریود دوم گفتن برم برای انتقال. به من گفتن فقط فموبرا ولی ...

من مکمل اووژن میخورم ،ویتامین ای هم میخورم. شما میدونید مقدار فولیک اسید توی مکمل ها کافی هستش یا نه؟ لازم نیست  جدا بگیرم بخورم؟

تلفنی به من گفتن حدود ۱۴ تا جنین تشکیل شده همسرم رفت کارت فریز رو گرفت گفتن ۱۳ تا،توی کارت فریز زده ۴ تا نی که فکر میکنم توی هر نی ۳ تا جنین باشه .حالا دیگه نمیدونم چی به چیه،جنین هام گرید aو b هستن. دکتر من هم گفته پریود دوم برم که فعلا یه بار پریود شدم تمام شد.