2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048309 بازدید | 684650 پست

بچه ها مورفولوژی همسرم ۹۸درصد آبنرماله چکارکنم؟؟هیچوقت اینطور نبوده.خودش میگه شاید چهارساعت رانندگی کرده بعد آزمایش داده اینطور شده؟؟!!

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اینجا کسی شوهرش هست که ۹۸درصد آبنرمال باشه؟؟شوهر من سالم بوده ولی توی آزمایش جدیدش اینطور شده

منظورت مورفولوژیه ؟

همسر من ۹۹ درصد ابنرمال و فقط ۱ درصدش نرماله 

اکثرا ابنجا همسرشون وضعیتش همینجوریه

مگه نمیخوایید میکرو بکنید 

بچه ها مورفولوژی همسرم ۹۸درصد آبنرماله چکارکنم؟؟هیچوقت اینطور نبوده.خودش میگه شاید چهارساعت رانندگی ...

ازمایشگاه های قبلی که میرفته مرکز ناباروری بوده ؟؟

ازمایشگاهای معمولی آنالیز اسپرمشون اشتباهه

فقط مراکز ناباروری درست میگن ازمایش اسپرمو 

وضعیت  همسرتونم قبل از ازمایشم یه کمی تاثیر میزاره رو ازمایش ولی نه خیلی 

منظورت مورفولوژیه ؟ همسر من ۹۹ درصد ابنرمال و فقط ۱ درصدش نرماله  اکثرا ابنجا همسرشون وضعیتش ...

بله موروفه.بله میکرو میخایم کنیم.دارو چیزی لازم نداره؟؟

ازمایشگاه های قبلی که میرفته مرکز ناباروری بوده ؟؟ ازمایشگاهای معمولی آنالیز اسپرمشون اشتباهه ...

پارسال مرکز ناباروری شهر خودمون انجام دادیم.الان اومدیم مرکز ناباروری شیراز

بله موروفه.بله میکرو میخایم کنیم.دارو چیزی لازم نداره؟؟

دارو واقعا خیلی روی مورفولوژی تاثیر نمیزاره برای ما که نزاشت ولی فاکتورای دیگه ازمایشش رو خوب میکنه مثل تحرکشو  یا دی ایی افشو به نظر من که صد درصد قبل از پانکچرت تقویتی بخورید هر دوتون  چون ادم کلی وقت و هزینه صرف پانکچرش میکنه دو سه تومنم روش دیگه 

ژل رویال اصل . ویتامین دی . ای . سی. سلنیوم . اسپریژن. امگا۳ . کیوتن . ال کارنتین اینا همه خوبن همسر منم مصرف میکنه به اضافه فرتیل اید که یه کم گرون تر از بقیه است ولی میگن خوبه همسر من مصرف میکنه با عرق کاسنی . شستشوی بی ضه ها با اب خنک  .......

ان شاالله موفق باشی عزیزم 

عزیزم من هم نیکان پانکچر شدم با دکتر بختیاری شما انتقالتون کی هستش؟ شما میدونید تا زمان انتقال چه کا ...

سلام عزیزم من ۴ روز پیش پانکچر شدم بعد از پریود دوم گفتن برم برای انتقال. به من گفتن فقط فموبرا ولی خودم فرتیل cm و امگا۳ هم دارم میخورم. شما چند تا جنین داشتین چه کیفیتی

سلام خانوما، من الان انتقال دادم با بیهوشی فعلا تا عصر میگن باید باشم اینجا، لطفا اگه نکته ایی چیزی ...

سلام عزیزم به سلامتی

انشاا...مثبت بشید وبه سلامت ۹ ماه طی کنید

شادی صدام کنید