2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
نمیدونم والا عزیزم معروف هست یا نه ولی خب خیلیها باهاشون مثبت میشن منم ماه پیش پیششون پانکچر شدم ۵ ...

مرسی.اره یه پسر داشت چندسال باردار نمیشد واسه اولین بار رفت عرفان پیش اسرافیلی ۱۲تا تخمک ۹تا جنین انتقال هاش منفی شدن.گرید جنین گفت بهم نگفتن 

ممنون عزیزم ینی شما هم از ۱۸ تا ۲۸ هفته نرفتی سونو؟  من همش میگم نکنه آب دورش کم باشه زیاد باش ...

پشمالو جان عزیز قرص آ اس آ (دوزشم‌مییگ گلی؟و پردنیزون از روز چندم شروع کردی؟ انوکسا هم از روز چندم زدی؟؟هاچ سی جی هم داشتی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونی چه دلشوره ای افتاد به دلم،الان تو نت خوندم واسه بارداری طبیعی اختلاف سن دو هفته‌ای مشکلی ندا ...

نگران نباش زن دایی منم سونوهاش طبق تاریخ پریودش اختلاف ده روز داشت .جالب اینکه یک روز بعد از موعدش آزمایش داده بود بتا هم خوب بود پس مشخصه دیر نبوده بارداریش اما رشد جنین ۱۰ روز نسبت به تاریخ فرق داشت شهریور هم پسرش دنیا اومد .البته ای وی اف نبود طبیعی بود 

خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

عزیز دلم درکت میکنم چون منم دقیقا الان حالم مثل توه واقعا هیچ ذوق و شوق و امیدی دیگه ندارم دلم خیلی روشن بود ولی امروز دیگه کور کور کور شد

واقعا نمیتونم دوباره برم کل دیشبو تو اتوبوس بودم پیام دادم به منشی جواب ندادن حالا دوباره فردا تماس ...

انشالله که فردا حتما جواب میده عزیزم. آره مسیر دور خیلی سخته . چند تا جنین داری ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزدلم ناراحت شدم برات چرااینجوری شدپس؟میدونم آدم اینجورمواقع ازخداهم گله داره ولی چه میشه کرد مااز ...

شرمنده گلم از دل پاکت مطمئنم  ولی برای ماها که بدون هیچ دلیلی باردار نمیشیم چه بهترینی میخواد خسته شدم از این همه دلداری هایی که الکی به خودمون میدیم

خودمو خیلی قوی نشون میدم ولی از درون دیگه بریدم هیچی ام دل امثال مارو اروم نمیکنه از اینکه اطرافیانم میگن انشاءالله میشه ایندفعه دیگه میشه فقط امید و امید و امید ولی اخرش هیچی به هیچی واقعا عصبی میشم باید واقع بینم باشیم گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

عزیزم برا من ۴۰۰بود حدودا،هیچ دارویی براش ندادن بعد از انتقال منفی اینو برام دادن من الان جواب آزم ...

عزیزم پرولاکتین و تیروئیدتو نرمال کن بعد برو سیکل انتقال 

مطمئنی پرولاکتینت هزار هست ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شرمنده گلم از دل پاکت مطمئنم  ولی ب رای ماها که بدون هیچ دلیلی باردار نمیشیم چه بهترینی میخواد ...

عزیزم آدمی به امیدزنده‌اس قرار باشه امیدنباشه که زندگی معنی نداره همیشه که قرار نیست توسربالایی بمونیم بالاخره سرازیری هم بعدش هست ومطمئن باش همه ماکه اینجا هستیم همه رنج کشیدیم حالاهرکس به نوعی من خودمم ی آدم دلشکسته هستم پس وقتی به کسی دلداری می‌دیم برای دلخوشی نمیگیم باپوست وگوشت وخونمون درکش میکنیم عزیزم

من اصلا برا امروز ساعت ۷ اینترنتی نوبت سونو دیدم هست گرفتم پس دیگه میرم جوجمو ببینم خیالم راحت بشه&n ...

ای جاااانم سلام منم بهش برسون فندوق کوچولوی خاله😍😍😍😍🥰🥰🥰

خداياشكرت....❤️