2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
اره واقعا ولی من گاهی خسته میشم میگم کاش هنوز تو شکمم بودید که اینقدر اذیتم نمیکردید🤣پاک شدم ننه غر ...

حق داری خیلی خیلی سخته سختیه تو دوبرابره ولی انشالله ۲ ۳ سالشون که بشه خیلی راحتتر میشیم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دکترای رشت خاطره خوبی ندارم من کلا سیستم پزشکی وآموزش وپرورشزشت ندارم جسارت نمی کنم به هم استانی ...

من از تهران رفتم رشت ای وی اف کردم😐😐😐

ریحانه بهشتی من نمی دونم ضرر داره یا نه ولی تو نت سرچ کردم گفتند ضرر نداره من کاهو وسرکه خوردم تا حا ...

ممنونم گلم منم احتياط ميكنم كم ميخورم ولي چه كنم مادر شوهرم امسال ترشي داده نميتونم بگذرم ازش.هنوز بنده خدا خبر نداره حامله ام بعد شش سال فكر كنم نا اميد شده.ميخوام سونوي قلب برم بعدش انشاله بگم.نوه اولشونه

ممنونم گلم منم احتياط ميكنم كم ميخورم ولي چه كنم مادر شوهرم امسال ترشي داده نميتونم بگذرم ازش.هنوز ب ...

نوش جانت

اتفاقا من همین الان از خونه مادرشوهرم اومد یه شیشه داد

اوردم انشاا....به سلامت این ۹ طی کنی دلشون شاد شه

شادی صدام کنید
خداروشکر عزیزم که نتیجه گرفتید اشاره کردم من از تجربه خودم میگم.

مرسی عزیزم.خداروشکر که شمام نتیجه گرفتی انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

سلام دوستان کسی بوده داخل سیکل انتقال هم استرادیول و هم استرومارین مصرف کرده باشه .چقدر زمان باید بین خوردنشون باشه ؟؟؟ممنون میشم اگر کسی میدونه جواب بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونی چه دلشوره ای افتاد به دلم،الان تو نت خوندم واسه بارداری طبیعی اختلاف سن دو هفته‌ای مشکلی ندا ...

نه اصلا نگران نباش عادیه تو ان تی دقیق اندازه میگیرن ابان انقدر دقیق نیس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️