2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
ممنون عزیزم ینی شما هم از ۱۸ تا ۲۸ هفته نرفتی سونو؟  من همش میگم نکنه آب دورش کم باشه زیاد باش ...

پیش دکترم میرفتم با سونو قلب و کیسه ای و چک میکرد بقیه چیزا رو نه خواستی بیرون برو خیالت راحت شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اولین سونو که مرکز انجام داد ۶هفته و سه روز بود که نشون میداد ۹روز عقبه،بعدش سونوی ۸هفته بود که متنا ...

عزیزم تا ان تی هی تاریخ عوض میشه ان تی اصل کاریه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تا ان تی هی تاریخ عوض میشه ان تی اصل کاریه 

نمیدونی چه دلشوره ای افتاد به دلم،الان تو نت خوندم واسه بارداری طبیعی اختلاف سن دو هفته‌ای مشکلی ندارن اما ما که لقاح مصنوعی هستیم تاریخ لقاح کاملا مشخصه پس نهایت ۳روز اختلاف داره😭😭😭

من این ذکر ۱۴۰۰۰ مرتبه نذر کردم برای سلامتی بچه ام تو سونوی دوم

منم نذر کردم این ذکر رو روزی 100 بار میگم تا تولد امام جواد که فکر کنم 12 بهمن باشه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
چیکا جون بعد سونو انومالی سونو بعدی کیه و برا چیه ؟  من تو ۲۵ هفتم آخرین بار ۲۰ هفته ویزیت شدم ...

دکتر من که برای هفته 24 هم سونو نوشته با آزمایش قند. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
هنوز سونوی ان تی نرفتم  ممنونم سلامت باشید

ان شاء الله این مرحله هم بسلامت پشت سر میزاری. 

سلام دوستان  من روزی ۸تا قرص استرادیول میخورم  برا جنین ضرر نداره؟؟؟ نگران شدم

چند هفته ای ؟ من روزی ۴ تا میخوردم ۲ تا هم شیاف میذاشتم دکتر تو ۹ هفته شیافش رو کلا گفت قطع کن قرص رو هم کم کم قطع کرد برام

دقیقا خیلی باحالید خودتون استرس مثلا سونو قلب داشتین،شکرخدا خوب بوده حالا به بقیه دلداری میدین،انشاا ...

انشاا...به حق خدا که بالاتر از خودش نیست شما هم چند نفری با هم مثبت شید به این روزای ما دچار شید به خدا الان با سر رفته بودم تو شیشه ترشی گفتم خدایا همه خانم های چشم انتظار این لحظه ها تجربه کنند.

شادی صدام کنید
چرا پیش دکتر میلانی توی رشت نمیرین ؟ دکترتون توی قزوین کیه ؟

از دکترای رشت خاطره خوبی ندارم من کلا سیستم پزشکی وآموزش وپرورشزشت ندارم

جسارت نمی کنم به هم استانی هام ولی بهرحال این تجربه ونظر من

قزوین خانم دکتر انوری اذر 

سن دار هستند دلسوز قشنک برای من وقت می ذاشت 

قبل کورتاژ چقدر اومد بالاسرم باهام حرف زد

شادی صدام کنید

ریحانه بهشتی من نمی دونم ضرر داره یا نه ولی تو نت سرچ کردم گفتند ضرر نداره من کاهو وسرکه خوردم تا حالا

کاهو رب انار خوردم

یه بوته سیر ترشی خوردم تو این سه ماه.

امروز دیگه طاقتم طاق شد از عصر تا حالا تو ترشی غوطه ورم

فکر کنم ویار بارداریه.

شادی صدام کنید