2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
جوووون دلم🥰😘😍 اره واقعا کسی از دل ادم خبر نداره اما خداروهزار مرتبه شکر. اناناس کمتر بخور برای د ...

چیکا جون بعد سونو انومالی سونو بعدی کیه و برا چیه ؟ 

من تو ۲۵ هفتم آخرین بار ۲۰ هفته ویزیت شدم گفت ویزیت بعدی ۱ ماه دیگه 

الان به ماما دکترم ‌پیام دادم فردا میخوام بیام فقط اگه سونویی هست بدم قبلش دوباره کاری نشه 

گفتنش که سونویی نداری 

منم دلم جا نمیگیره 

ایرادی داره خودم برم سونو خیالم راحت بشه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

دوستان کسی در مورد peg prlاطلاعی داره؟باید تا ۴۰۰میبود که مال من ۱۰۰۰شده

و اینکه تی اس اچ ۲هست و دکتر قبل از اومدن جواب آزمایش بهم گفت کم کاری داری و لووتیروکسین برام نوشته

کسی میتونه راهنمایی کنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این ذکر ۱۴۰۰۰ مرتبه نذر کردم برای سلامتی بچه ام تو سونوی دوم

ای جانم😍 امام جواد ع نگه دارش باشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه‌ها برای سونوی انتی من دعا کنید🥺🥺

ان شاالله همه چی عالیه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چیکا جون بعد سونو انومالی سونو بعدی کیه و برا چیه ؟  من تو ۲۵ هفتم آخرین بار ۲۰ هفته ویزیت شدم ...

سلام عزیزم سونو بعدی۲۸هفته اس برا رشد و وزن جنین 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چیکا جون بعد سونو انومالی سونو بعدی کیه و برا چیه ؟  من تو ۲۵ هفتم آخرین بار ۲۰ هفته ویزیت شدم ...

بعداز انومالی هر ۱ ماه یعنی ۴ هفته یه سونو تا ۲۸ هفته از ۲۸ هفته تا زایمان هر دوهفته سونو

مامارو ولش کن خودت برو پیش دکترت الکی هم شده یه بهانه بیار ولی حتما سونوتو برو بنظرم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم سونو بعدی۲۸هفته اس برا رشد و وزن جنین 

ممنون عزیزم ینی شما هم از ۱۸ تا ۲۸ هفته نرفتی سونو؟ 

من همش میگم نکنه آب دورش کم باشه زیاد باشه اصلا حالش خوبه 😅

ممنون عزیزم ینی شما هم از ۱۸ تا ۲۸ هفته نرفتی سونو؟  من همش میگم نکنه آب دورش کم باشه زیاد باش ...

دیدید هر کدوم یه مرحله رد می کنیم به بقیه می گیم نگران نباش همه چیز خوبه بعد خودمون استزس مرحله بعد داریم.

شادی صدام کنید
بعداز انومالی هر ۱ ماه یعنی ۴ هفته یه سونو تا ۲۸ هفته از ۲۸ هفته تا زایمان هر دوهفته سونو مامارو ول ...

من اصلا برا امروز ساعت ۷ اینترنتی نوبت سونو دیدم هست گرفتم پس دیگه میرم جوجمو ببینم خیالم راحت بشه 

دعا کن مشکلی نباشه 🙏

اره منم میگم دوماه بی خبری زیاده 

ممنونم عزبزم 😍😘😘