2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
عزیزم اگه خود سوراخ نافش حالت بیرون زدگی داره نگران نباش اون کم کم برمیگرده داخل و شکل طبیعی میگیره ...

آره عزیزم خود نافش بیرون‌زده اولش اینجوری نبود نمیدونم‌چراا یهو اینجوری شد دخترم 52روزشه رفلاکس داره گریه میکنه ممکنه واسه کریه باشه پستونک هم نمیگیره آروم‌بشه.الان تا گریه میکنه من میترسم بدتر نشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خانومی قبلا تاپیک زده بود برا دی اف آی همسرش بگرد پیدا میکنی اونجا تغذیه نوشته بود ولی فک کنم زما ...

ممنون عزیزجان.

نه واریکوسل نداره. از نظر تغذیه یکی رو یادمه که گفته بودن  گرمی زیاد بخورن ولی متاسفانه طبع شوهرم گرمه و تحمل گرمی زیاد خوردن رو نداره حالش بد میشه.

سوره فرقان آیه ۷۴:

وآنان هستند که هنگام دعا با خدای خود گویند پروردگارا ما را از جفتمان فرزندانی مرحمت فرما که (خلف صالح)مایه چشم روشنی ما باشندو ما را از سر خیل پاکان  وپیشوای اهل تقوی قرار ده

شادی صدام کنید
ب منم دکتر تمیزی معرفی کردن قراره برم فقط من برا ویزیت چند پریود برم چون ما شهرستانیم راهم دوره شما ...

سلام عزیزم.میتونی بری سایت مام وقت اینترنتی بزنی هر کاری که میخوای بگیری.اگه همسرتون مشکل داره از دکتر مردان هم همون روز وقت بگیری.این راحتتره

ممنون عزیزم من همیشه جنین بلاست انتقال دادم بی بی چک هم نمیذاشتم بخاطر همین نمیدونم واقعا چک بی بی ج ...

به ندرت بودن بعضیا که نشون داده اما توی جنین سه روزه بتا خیلی دیرتر میره بالا بهش بگو اصلا ناامید نباش عزیزم

عزیزم شما الان مصرف هویچ خام داری من چند بار با سالاد در حد دو سه حلقه خوردم من کلا شکمو هستم نمیتون ...

هویج خام چنتا دونه اشکال نداره کله پاچه چرا ؟اتفاقا هم بارداری هم تو انتقال عالیه من چقدر خوردم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خوب چرا درست نخوردی، من همه جا خوندم که کله پاچه یکی از غذاهایی هست اتفاقا باید بعد از انتقال بخاطر ...

نه عزیزم اتفاقا خیلی خوبه مخصوصا پاچع

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️