2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
سلام دوستان من روز ۱۴ انتقال بتام ۱۱۰۰ بود  به جنسیتش ربطی داره؟ دختره یعنی🤩؟ بتای پایین می ...

مبارکه عزیزم 😍😍 

اکثرا میگن بتای بالا دختره 

من روز ۱۳ ۶۳۰ بودم 

دوستم روز ۱۴ ۱۷۰۰ بود هردو پسر بودیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای که انوکسا میزنن میشه راهنمایی کنید . من نزدیک ۸ هفته هستم دکتر بهم گفته ۲۰ تا فعلا بزنم ...

میگن پایین ناف نزنین 

من بیشتر چپ و راست ناف میزنم با زاویه ۹۰ درجه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

دوستان ی سوال درمورد عوارض این داروهای ای وی اف دارم، شما هم بعد از مصرف شکمتون بزرگ میشه؟ من هر دوره بعد منفی شدنم به زحمت شکممو سعی میکنم کوچیک کنم ولی دفعه بعد که داروهارو مصرف میکنم باز دوبرابر بزرگ میشه، راه حل شما برا این مشکل چیه؟ ببخشین ولی خیلی بد هیکل میشم ، آش نخورده و دهن سوخته 😢

راستی من حرکتام خیلی آهسته هست چون کمو بیش درد دارم طبیعیه؟ دارو بهم داده با شیاف  ولی از شی ...

بله عزیزم کاملا طبیعی هست، سعی کن مواد شور و پروتئین هم زیاد بخوری مثل دوغ و کشک و سفیده تخم مرغ که شکمت آب نیاره، من یادمه دفعه اولی که پانکچر کردم از ماما سوال کردم دوغ و پروتئین بخورم تا شکمم آب نیاره گفت نه نمیخواد ولی شکمم اب آورد و چقدر اذیت شدم تا دوماه.

سلام دوستای عزیزم،یه هفته بعد از پانکچر درد زیر شکم مثل درد پریودی طبیعیه؟ تا دیشب شیاف پروژسترون استفاده میکردم،من هنوز بعد از پانکچر رو به راه نشدم،یا دلپیچه دارم،یا حالت تهوع،البته گذرا،هایپرم نشدم،به نظرتون طبیعیه؟

بله عزیزم کاملا طبیعی هست، سعی کن مواد شور و پروتئین هم زیاد بخوری مثل دوغ و کشک و سفیده تخم مرغ که ...

یعنی چی آب اورد🥲🥲🥲

چون سرما هم خوردم خیلی بیشتر اذیت میشم همیشه ام آب میوه اینا میخورم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بی خوابی که از عوارض بارداریه من الان بیشتر از ی ماهه شبا فقط چند ساعت خوابم میبره از دوشنبه هم باید ...

به من گفتند دیگه نیا☹ چون قانون گروه ما اینه که خانم باردار اجازه کار توی آزمایشگاه رو نداره. الان هم که کرونا گرفتم گفتند دیگه خوب شدی هم نیا. قراردادم تا اخر سال میلادی هست و قرار بود از اول سال میلادی جدید دائمی بشه که کلا کنسل کردنش🥺 گفتند خانم  باردار و شیرده اجازه نداره که آزمایشگاه ما کار کنه و  استخدام نمیکنیم.

یعنی چی آب اورد🥲🥲🥲 چون سرما هم خوردم خیلی بیشتر اذیت میشم همیشه ام آب میوه اینا میخورم 

عزیزم بعد از اینکه پانکچر میکنی درد ببخشین مقعد و رحم و سوزش داخل رحم تا چندروز کاملا طبیعی هست و مسکن استفاده کن، وقتی عمل پانکچر انجام میشه چون از داخل رحم با سوزن تخمک هارو از تخمدان میکشن و چون داروی زیاد کننده فولیکول استفاده میکنیم و هرچی تعداد فولیکول ها یا تخمک هایی که کشیده میشه بیشتر باشه توی حفره هی خالی شکم یعنی اطراف رحم و پهلوها بخاطر این عمل آب جمع میشه و شکم هر روز بزرگتر میشه و درد ناک،برای اینکه این اتفاق نیفته میگن پروتئین زیاد مصرف بشه با نمک. نگران نباش عزیزم اتفاق بدی نیست و برای همه هم اتفاق نمیوفته. من تا همین حد تونستم بگم گلم. توی گوگل سرچ کنی توضیحات کاملتری هم هست. توی سونوهای قبل از عمل پانکچر که میرفتی تعداد فولیکات چند تا بود؟ ازشون میپرسیدی؟زنگ نزدی بپرسی چندتا تخمک داشتی؟

من هم ٣ بار منفي شدم .با پاكروش و بعد رزاقي.الان با عارفي شروع كردم.بقيه دكتر ها هم خيلي توضيح خاصي ...

اتفاقا امروز رفته بودم قبلا یه بار جایی سونو مایع هست انگار انجام داده بودم گفتن یه توده کوچیک تو رحمت داری

حالا قرار شده پیش دکتر یا لایرا کنم یا هیسترو والا دکتر میگفت کیست اندومتیوز تو لگنتم داری من که قبلا نداشتم نمیدونم از رو ازمایش گفت فهمیدم

شما الان از عارفی راضی هستی تو چه مرحله ای هستی پانکچر شدی؟

عزیزم بعد از اینکه پانکچر میکنی درد ببخشین مقعد و رحم و سوزش داخل رحم تا چندروز کاملا طبیعی هست و مس ...

اها مرسی قشنگم 

شکمم که بزرگ شده 😁🤕 ولی خودمم چاقم

۳ روز قبل عمل سونو شدم گفت ۲۰ تا تخمک داری

نه زنگ نزدم دیروز عمل شدم🥲

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اها مرسی قشنگم  شکمم که بزرگ شده 😁🤕 ولی خودمم چاقم ۳ روز قبل عمل سونو شدم گفت ۲۰ تا تخمک دا ...

انشالله که همشونو کشیدن و همشونم جنین میشن برات، پس حتما رعایت کن و پروتئین و دوغ زیاد مصرف کن،سینه مرغ ، سفیده تخم مرغ روزی سه تا، دوغ شور هم روزی سه چهارتا لیوان یا هرچی تونستی بیشتر. کشک هم بخور تا شکمت آب نیاره. بازم سرچ کن ببین چیکار دیگه بکنی بهتره عزیزم.