2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست

اولین سونویی که ۵ سال پیش برای چکاپ قبل باداری دادم عالی بود سر دومین سقط یه چیزایی می شنیدم بین مکالمات دکترم ومشاورش اما توجه نمی کردم سومین باداری ام کورتاژ شدم سر انتقال جنین ام دکترم تو مام گفت ضخامت رحم پایین 

الانم انقدر بالا نرفت ها ولی دیگه انتقال داد

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم نکنه اثرات آنوکساپارین باشه، آخه ساعت ۳ عصر تزریق می‌کنم و بعدش حدود یکساعت بعد ترشح قهوه‌ای دا ...

منم انکوسپارین می زنم خیلی ساله می زنم ولی ترشح ندارم بعدش

شادی صدام کنید
من روز ۱۵ اولین ازمایشم بود. از روز ۱۶ که لکه بینی شروع شد دکتر گفت آسپرین رو قطع کنم، شیافمم که از ...

لکه بینی نگران کننده است ولی نکران نباش خیلی از این لکه ها وخون ریزی ها به مرور قطع میشه تو باید به دکترت بگی وبه دستورات پزشکی اش عمل کنی واسترس نداشته باشی

شادی صدام کنید

جمله بندی فقط منظورم اینکه لکه بینی مادر بادار نگران می کنه ولی شما نکران نباشید این لکه بینی ها وخون ریزی ها تو باداری خیلی فراوانی داره دوستم الان ۵ ماهشه با ای وی اف بادار شده هر از چندگاهی لکه بینی وخون ریزی میاد سراغ اش

شادی صدام کنید
لکه بینی نگران کننده است ولی نکران نباش خیلی از این لکه ها وخون ریزی ها به مرور قطع میشه تو باید به ...

دکتر مرکز گفت اسپرین رو قطع کن و نگران نباش

اما ترشح تموو نشده،فقطم یه ساعت خاصی و عصرهاست☹️

دکتر مرکز گفت اسپرین رو قطع کن و نگران نباش اما ترشح تموو نشده،فقطم یه ساعت خاصی و عصرهاست☹️

به حرف شون اعتماد کن.سخته می دونم ولی نه فقط تو باداری تو کل جریان زندکی استرس اسیب زننده ترین عامل

شادی صدام کنید
دلم میخواد برم سونو ببینم اون تو چه خبره، نوبت سونو ۲۸ مهر دادن،تا اون موقع جون به لب میشم خب😕

به تجربه دارم بهت میگم هر چی دیرتر بری بهتره یه جنین صحیح وسالم تو مانبتور می بینی الان می خوای بری چی ببینی

شادی صدام کنید
به تجربه دارم بهت میگم هر چی دیرتر بری بهتره یه جنین صحیح وسالم تو مانبتور می بینی الان می خوای بری ...

هر چقدر دیر به دیر بری استرس ات کمتره کلا به دکترت اعتماد کن طبق دستورش برو تو خونه مواظب خودت بلش ولی تمرکز نکن روی باداری ات 

۹ ماه خیلی خوب در پیش داری بدون هیچ دغدغه ای بذار زمان بگذره

شادی صدام کنید
هر چقدر دیر به دیر بری استرس ات کمتره کلا به دکترت اعتماد کن طبق دستورش برو تو خونه مواظب خودت بلش و ...

اره منظورتو میفهمم،دیرتر برم تا جنین جون گرفته باشه اما الانم استرس اینکه این لکه بینی همه چیزو تموم کرده یا نه آرومم نمیذاره

من روز ۱۵ اولین ازمایشم بود. از روز ۱۶ که لکه بینی شروع شد دکتر گفت آسپرین رو قطع کنم، شیافمم که از ...

اشکال نداره نگران نباش ببین سونو واژینال از هفته شش میتونی بری من پنج هفته و شش روزم بود رفتم هم جنین بود هم قلبش میزد بخاطر هماتومم هم دیگه بعد اون هر هفته دکتر گفت باید برم الان سونو بعدیم جمعه اس دوباره

اره منظورتو میفهمم،دیرتر برم تا جنین جون گرفته باشه اما الانم استرس اینکه این لکه بینی همه چیزو تموم ...

ببین شرایط روحی ادما با هم متفاوته نمیشه برا همه ی جور نسخه پیچید مثلا خیلیا به من میگن سونو هر هفته استرس رو زیاد میکنه ولی من شخصا ارامشم بیشتره وقتی هر هفته میرم و مطمعن میشم جنینم سالمه 

حالا تو هم به خودت نگاه کن ببین چجوری ارامش ات بیشتره و استرس ات کمتر 

ببین شرایط روحی ادما با هم متفاوته نمیشه برا همه ی جور نسخه پیچید مثلا خیلیا به من میگن سونو هر هفته ...

منم فکر کنم از اینام که بدونم چه خبره آرومترم🥺

مرسی عزیزم که کلمه‌هات انقدر انرژی و آرامش دارن