2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045285 بازدید | 684449 پست
قربونت برم مرسی عزیزم،انشالله همینطور باشه😍😍 نه آمپول نداشتم،جنینم بلاسته اگه یونی تست نبود باز ...

نترس منم اگر روز انتقال رو حساب نکنی روز پنجم بی بی چکم هاله داشت اگر روز انتقال رو حساب کنی میشه روز ششم 

حالا فردا ی مارک دیگه بخر و بزن دیگه مطمعن شو 

نمیدونم از بچه های اینجا زیاد شنیدم بی بی خطا داره ولی تا حالا تو هشت سال زندگی هیچ وقت برام خطا نداشته ی بارم برا دلخوشیم مثبت کاذب نشده همیشه منفی بوده دو بارم که مثبت شده باردار بودم🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس منم اگر روز انتقال رو حساب نکنی روز پنجم بی بی چکم هاله داشت اگر روز انتقال رو حساب کنی میشه رو ...

من با روز انتقال پنجمین روزمه😅😅فردا با یه مارک دیگه تست میکنم

منم تا حالا مثبت نداشتم،آرزوم بعد از ۱۱ سال دیدنه هاله‌ی صورتیه خوشرنگه🥺🥺

من با روز انتقال پنجمین روزمه😅😅فردا با یه مارک دیگه تست میکنم منم تا حالا مثبت نداشتم،آرزوم بعد ا ...

ای جون دلم نگران نباش ان شالله این بار حتما حتما مامان شدی بی بی چک الکی هاله نمیندازه 

@تورک_آنا     عزیزم سلام خوبی چه خبرا خانومی  میگم امکانش هست گروه واتساپی تشکیل ب ...

سلام خیلی خوب میشه گروه داشته باشیم؛اگه خواستید بگید من گروه بزنم لینک رو بذارم خیلی بهتر از نی نی سایته راحت پیام میدبم

ممنونم عزیزم انشالله که واقعی باشه😍😍 آخه تو یکی دوتا تاپیک خوندم اوناییکه بلاست بودن از روز پنجم ...

منم بلاستم و هچینگم کردم

روز ۱۱ انتقالم 

ولی جرات ندارم بی بی بزنم بار دومه انتقال میدم 

چقدر خوبه این یکی دو روزه خیلی ها مثبت شدن خیلی خوبه ادم میبینه نتیجه زحماتمون رو میگیریم ان شالله ه ...

الهی آمین من بچه ندارم توکل بخدا ان شاالله ایندفعه دل همه شاد بشه منم جزوشون