2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
نه کم نیست،مهم مثبت شدن و بعدش بالا رفتنه حالا یکی با ۲۰۰ شروع میشه یکی با عدد بالاتر به امید خدا ...

قربونت برم ممنون گلی . روزی همه چشم انتظارها⚘ ..من میدونم چ حسیه انتظار

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلامممم من رفتم جواب آزمایشم و گرفتم ..مثبتتتتت بووووود 😭😭😍😍  عددش ۲۴۷ بود 😭😍 به ...

😍تبریک میگم عزیزم  انشالله بارداری خوبیو سپری کنی و نی نی رو بغل بگیری 

میشه بگین اینبار چه کارایی کردی که قبلا انجام نداده بودی 

عزیزم مبارک باشه😍😍😍 انشالله بارداری راحتی داشته باشی😍 برای منم دعا کن ،مامان قشنگ

فدات شم عزیزم 

انشالله بزودی زود قسمت خودت باشه عزیزم 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام سلامممم من رفتم جواب آزمایشم و گرفتم ..مثبتتتتت بووووود 😭😭😍😍  عددش ۲۴۷ بود 😭😍 به ...

عزیزم مبارکه انشاالله بارداری سالمی داشته باشی 😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😍تبریک میگم عزیزم  انشالله بارداری خوبیو سپری کنی و نی نی رو بغل بگیری  میشه بگین اینبار ...

ممنون عزیزدلم قسمت شما باشه ان شاءالله 

من اولین بارم بود که انجام میدادم😘

اره عزیزم منم ۲۴۰بودم مبارکت باشه عزیزم 

اخیش خیالم راحت شد خدارو هزار بار شکر😘😍😍❤

عزیزم مبارکه انشاالله بارداری سالمی داشته باشی 😍😍😍

ممنون از لطفت عزیزدلم 💕🥰😘

بچه ها میشه برام دعا کنید خیلی حالم بده😪😪

منم امروز حالم بده دلم گرفته خیلی دل و دماغ ندارم از یه طرفی میگم چرا از خرداد نمیرم دکتر و پیگیر درمان نیستم از یه طرف دلم خیلی گرفته یه جوریم امروز کلی گریه کردم نمی‌دونم چمه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون از لطفت عزیزدلم 💕🥰😘

عزیزمی که برای دل گرفته منم یه صلوات بفرست

عزیزمی که برای دل گرفته منم یه صلوات بفرست

چشم انشالله بزودی دلت شاد بشه

وااای عزیزم از صب دارم میام چک میکنم چه تیکر قشنگی😍😍😍 مبارکه عزیزم خیلی هم خوبه ایشالا دوروز دیگه تکرار میکنی خوب بالا رفته واسه منم دعا کن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉