2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
جنینت بلاست بوده روز ده بی بی مثبت شده ؟ به امید خدا به حق این اربعین حسینی مثبت باشی همه منتظرا هم ...

بله بلاست بود امروز روز نهمم بود🥺 ممنون عزیزم خدا به همه منتظرا ببخشه ان شاءالله 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
بله بلاست بود امروز روز نهمم بود🥺 ممنون عزیزم خدا به همه منتظرا ببخشه ان شاءالله 

منم بلاست انتقال دادم عزیزم شما از روز اول هیچ علاعمی نداشتی ؟ من تخمدانام تیر میکشه فک کنم مال تنبلیشون باشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بلاست انتقال دادم عزیزم شما از روز اول هیچ علاعمی نداشتی ؟ من تخمدانام تیر میکشه فک کنم مال تنبل ...

چرا از روز اول دل درد و کمردرد دارم،  الانم خیلی بیشتر دلم درد میکنه یکمم نازک نارنجی شدم زود گریم میگیره ، دو روزم لک بینی قهوه ای داشتم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
بازم میخا بی بی بزنی 😍😍

شاید فردا بزنم 🥺🥺😍

چرا از روز اول دل درد و کمردرد دارم،  الانم خیلی بیشتر دلم درد میکنه یکمم نازک نارنجی شدم زود گ ...

جدی کی لک داشتی زنگ بزن مرکز شاید نیازه پروژسترون اضافه بشه قط شده؟؟

شاید فردا بزنم 🥺🥺😍

به خیر و خوشی ایشالا عکسشو بزاری منتطریم 😍😍 والا تا خدا نخاد هیچی نمیشه هر چقد دعا کنی اصرار کنی . تو بهترین حالت میبینی نمیشه تو بدترین شرایط و سخت ترین میشه . من اولین انتقالم چند سال پیش بود از شهرستان رفتیم تهران یادمه رسیدیم اونجا زلزله اومده بود همه تو کوچه خیابون بودن خیلی ترسیدم تا صب با استرس خابیدم صب پاشدم لک قهوه ای دیدم زیاد هم بود گفتم پریود شدم دیگه کلی گریه کردم رفتم همونموقع وقت انتقالم بود دیگه به دکتر اونجا گفتم چکار کنم حالا گفت پناه بر خدا اشکال نداره تو انتقالت رو انجام بده انجام دادم همون لحطه هم با کلی دل درد و گریه و درد انجام شد . دیگه این شد که خدا خواست و مثبت شدم الان دخترم ۴ سالشه ببخش طولانی شد امیدت بخدا باشه 😍 بار چندمته بازم جنین داری

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی گلمون خوبه؟  شکر خدا مام خوبیم❤️

خداروشکر ما هم خوبیم عزیزم ❤️❤️❤️😘❤️ ایشالا همیشه شاد و سلامت باشی 😘❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
گرفتگی دریچه ها.اول خفیف بود ولی بعد متوسط الانم که به زور رضایت دکترم گرفته بودم ونشد.کارخدا بی حکم ...

عزیزم ایشالا به زودی بهترینش برات رقم بخوره 

یکی از عزیزان بود برای زردی کوچولوش یه چیزی داده بود کسی یادش هست کدوم‌ عزیز بودن یا چی بودن دادن به ...

تا میتونی شیر بده فقط قطره بیلی ناستره اما ندی بهتره فقط بهش شیر بده اگه شیرت کمه کمکی بده بذار سریع دفع شه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
چرا از روز اول دل درد و کمردرد دارم،  الانم خیلی بیشتر دلم درد میکنه یکمم نازک نارنجی شدم زود گ ...

کی لک دیدی قط شده ؟ عزیزم شما سینه هاتون علاعمی نداره

جنین انقدر ریز هست که معلوم نیست چی میشه یا میاد بیرون یا میجسبه به مخاط رحم و بعدا میاد بیرون. چون ...

عزیزم شما جنین دارین یا باید برین تو سیکل دوباره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
تا میتونی شیر بده فقط قطره بیلی ناستره اما ندی بهتره فقط بهش شیر بده اگه شیرت کمه کمکی بده بذار سریع ...

احسنت 

علیرغم اینکه شایع شده برای زردی بیلی ناستر بدید

متخصصین اطفال میگن خوب نیست 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست