2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
مممنونم عزیزم.ولی نه دیگه بوسیدم گذاشتم کنار بچه ها میدونن شرایط جسمی دیگه نمی‌کشه. اگر خدا خواست ...

خدا دلت رو آروم کنه عزیزم ببین ی وقتای آدم باید با خودش منطقی باشه من هیشه به خودم میگم این مسیر رو میرم اگه شد خداروشکر نشدم باز خداروشکر چون حتما اینطوری برام بهتره شاید نبودش از بودنش برام رحت تر باشه هر چند کلی استرس و ناراحتی و نا امیدی با هم هست ولی ی جای باید محکم توروی خودمون وایسیم و بگیم اینم قسمت منه مثه خیلی های دیگه که بچه ندارن ولی هیچوقت اون نور کوچیکی که از دل تاریکی و نا امیدی بهت میدرخش رو خاموش نکن مطمئن باشه اگه خدا بخواد کل اون تاریکی تبدیل به نورو روشنایی میشه  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قوربونت بشم من ۴ تیر ماه انجام دادم ومنفی شد .الانم دوباره شهریور انجام دادم ونشد .۴تا انتقال داشتم ...

خانم گل انشااله به زودي طبيعي باردار بشي و خدا مراد دلت را بده. مشكل قلبيتون چي بود؟

دوستانی که√√√√ آزمایش پرولاکتین دارید حتما به این نکته توجه کنید 

زن داداشم امروزآزمایش داشت چند تا نکته رو ازمایشگاه تاکید کرده بود که ایشون یکی ازشرایط رو نداشت 

اززمان خواب ۲ ساعت گذشته باشه و از صبح که بیدار شده تا زمان آزمایش پیاده روی نداشته باشه حالا کوتاه اشکال نداره ولی چون زن داداشم یه ساعت پیاده روی کرده بود نتونست ازمایش بده 

سلام مهربونای خودم  در یک کلمه منفی شد     فقط برام دعاکنید که محتاج دعای خیرتون هس ...

سللم عزیزم ناراحت نباش ایشالا خدا در رحمتشو بروت باز میکنه و خودت طبیعی  راحت و بی دردسر باردار میشی💚 چی‌میشه کرد ما تسلیمیم‌در برابر اراده ی خدا ایشالا که آخر اینهمه سختی و انتظار یه پایان‌شیرین و قشنگ باشه واسه هممون‌💚

خانم گل انشااله به زودي طبيعي باردار بشي و خدا مراد دلت را بده. مشكل قلبيتون چي بود؟

گرفتگی دریچه ها.اول خفیف بود ولی بعد متوسط الانم که به زور رضایت دکترم گرفته بودم ونشد.کارخدا بی حکمت نیست.

بچه ها من نا امید نشدم.توان جسمیشو ندارم این دفعه آخرم  به سختی دارو ها روبا دوز  خیلی بالا مصرف کردم.

خدا خودش همیشه خیر وصلاح بنده هاشو میخواد.

خدایا چنان کن سرانجام کار 

تو خشنود باشی وما رستگار

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام بچه ها ببخشید من از دیروز پریود شدم. امروز خییییلی دردای شدیدی داشتم. چایی دارچین زنجبیل دم میکنم برا تسکین درد. با اینکه دو لیوان خوردم دردم خوب نمیشد‌ تا خوابم برد. الان بیدار شدم دیدم اصلا درد ندارم حتی ی ذره. رفتم سرویس دیدم با عرض معذرت ی لخته ی ذره بزرگتر از بند انگشت رو نوار بود که وسطش کاملا سفید بود و اینور اونورنم خونی.

موندم چی بود این ینی؟ کسی تجربشو داره؟ وقتی انتقال منفی میشه مگه جنین خود ب خود از بین نمیره؟ اخه شبیه لخته ای بود ک تو خارج رحمی دومم دفع کردم و دردام باهاش تموم شد. فقط این خیلی کوچیکتر بود.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گرفتگی دریچه ها.اول خفیف بود ولی بعد متوسط الانم که به زور رضایت دکترم گرفته بودم ونشد.کارخدا بی حکم ...

تو تمام تلاشت و کردی و آفرین که بنده ی صبور وتسلیم خدایی مطمئنم که بهترین ها برات رغم میخوره 😇😇😇

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم منم پاهام یخ مدام جوراب و پتو دورمه ... امروز بی بی چک زدم هاله افتاد انشالله بارداری

ایشالا عزیزم روز چندمی کی میری ازمایش. هیچ علاعم دیگه ای نداری

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام مهربونای خودم  در یک کلمه منفی شد     فقط برام دعاکنید که محتاج دعای خیرتون هس ...

سلام عزیزم. مگه روز آزمایشت بود عزیزم؟ زود ندادی؟

خیییلی ناراحت شدم. خیلی امید داشتم بهتون😔

همه چیز دست ما و دکترا نیس. محاسبات اصلی دست خداست ان شاالله خیلی زود شگفت زدت میکنه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها ببخشید من از دیروز پریود شدم. امروز خییییلی دردای شدیدی داشتم. چایی دارچین زنجبیل دم میک ...

سلام عزیزم

دیواره رحمت بوده که ریزش کرده

بخاطر مصرف داروهای انتقال و قطع اون، این مسئله پیش اومده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام بچه ها ببخشید من از دیروز پریود شدم. امروز خییییلی دردای شدیدی داشتم. چایی دارچین زنجبیل دم میک ...

سلام فاطمه جان خوبی حتما همون جنین بوده که برات انتقال دادن چون میگی سفید بوده ...کاچی بخور