2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
@رادیس۱۲   عزیزم امروز قرار بود از بدی چی شد ی خبر از خودت بده

عزیزم مبارک باشه تیکرت انشالله که بسلامتی این دوران طی کنی و به موقع بغلش کنی . میتونی لطف کنی بگی داروها و مکملهای قبل انتقالت چیا بودن . مرسی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام دوستان ممنون از دعاهاتون 😘بتام یک شده منفی شدم باز

خیلی ناراحت شدم😔😔 اما ما آدم روزای سختیم ی کم ب خودت زمان بده و باز یا علی بگو بلند شو. ان شاالله این اخرین منفی ای باشه ک میبینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@رادیس۱۲   عزیزم امروز قرار بود از بدی چی شد ی خبر از خودت بده

عه روز آزمایشش بود؟ من نمیدونستم. ان شاالله خوش خبر بیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یکی از بچه ها آز داده امروز گف عصر جواب میدن. هنوز نیونده احتمالا. خودت در چ حالی عزیزم. الان روز چن ...

سلام عزیزم خودت خوبی.

منم خوبم علایم هیچ بالام جان.

دخیل بستیم به معجزه.امیدوارم شرمنده نشم ایندفعه.

دعام کنید.خدا ایندفعه دل منم بدست بیاره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم مبارک باشه تیکرت انشالله که بسلامتی این دوران طی کنی و به موقع بغلش کنی . میتونی لطف کنی بگی د ...

ممنونم عزیزم ان شالله روزی همه منتظرا 

من از روز اول سیکلم روزی سه تا قرص استروژن دو میلی میخوردم و از چهارروز قبل انتقالم روزی چهارتا شیاف پروژسترون ۴۰۰دوتا سبح دو تا شب استفاده میکنم 

مکمل هم فقط از ی ماه قبل مولتی ویتامین بازداری روزی ی عدد و قرص ویتامین دی روزی ۸۵میکروگرم  و هفته ای دو تا ویتامین ای و دو تا امگا سه 

سلام خانوما ،شبتون بخیرر 

ی سوال داشتم اگر میدونید ممنون میشم جوابمو بدین من تو سیکل انتقالم سونوی روز دوازدهم پریودی ضخامتم 11بود ،ب نظرتون یکم زیاد نیس؟

دکتر خودش گفت عه چقد زود داره بالا میره ،استرادیول خارجی میخورم 

تو انتقالای قبلی این عدد تو این روز ۹بود و خیلی اوکی بود اما اینبار میگه ۱۱علتش چیه ،خراش داشتم این ماه

سلام عزیزم شما که هماتون داشتی از هفته چند فهمیدی و چند هفته رفع شد؟ مال من هماتومم خیلی بزرگه پشت ...

سلام خانومی من برای سونو ان تی که رفتم یعنی دوازده هفته فهمیدم هماتوم دارم چون آنوکسان میزدم و مشکل انعقادی نداشتم اول دکتر آنوکسان رو قطع کرد بعدم پروژسترون رو هم به صورت شیاف و هم آمپول ادامه دادم. خودمم دو هفته استراحت کردم.نگران نباش با استراحت انشالله برطرف میشه