2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی کجا انجام دادی چند تا جنین دختر پسر شد برات میشه از پروست یه کم برام توضیح بدی؟

اره عزیزم حتما . من تقریبا ۶ سال پیش مرکز ابن سینا پانکچر شدم کلی جنین با کیفیت واسم تشکیل شد که دوتا انتقال دادم همون بار اول مثبت شدم الان یه دختر ۴ ساله دارم تقریبا ۸ ماهه پیش تعیین جنسیت انجام دادم چند تا از بسته هام رو باز کردن یه پسر بود انتقال دادم منفی شد الان دوباره بقیه بسته هام رو باز کردن تعیین جنسیت کردن که خداروشکر چند تا پسر هم بود الان دوتا انتقال دادم تا ببینم خواست خدا چی باشه . من خودم فقط تنبلی تخمدان دارم شوهرم هم اصلا مشکل نداره . چند سال پیش یه بارداری خارج از رحم داشتم یه لوله رحمی ازم برداشتن بخاطر همین تصمیم به ای وی اف یا همون میکرو گرفتم . الانم روز دوم انتقال هستم فعلا که خبری نیست🤗دارو هم الان روزی ۴ تا استرادیول و دوتا امپول پروژسترون و فولیک اسید و ا اس ا میخورم قبلا متفورمین هم میخوردم الانم دیگه ادامه میدم چون فک میکنم کمک کننده باشه .بازم سوالی بود در خدمتم عزیزم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اره عزیزم حتما . من تقریبا ۶ سال پیش مرکز ابن سینا پانکچر شدم کلی جنین با کیفیت واسم تشکیل شد که دوت ...

ببخشید شما دکتر جنین شناس ابن سینا رو میشناسید اسمش چیه؟دکتر خودتون کی بوده از روند درمانتون راضی هستید؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره عزیزم حتما . من تقریبا ۶ سال پیش مرکز ابن سینا پانکچر شدم کلی جنین با کیفیت واسم تشکیل شد که دوت ...

مرسی عزیزم از توضیحاتتون انشالله این بار باردار میشی بازم جنین پسر داری دکترت کیه؟ من باردار شدم تو ابن سینا با دکتر انصاریپور ولی سقط شد رشدش متوقف شد منم تنبلی دارم جنینم خوب میدم ولی پسرام کمن از ۱۵ تا جنین ۴تا پسر شد به نظرت این بار چه کار کنم جنین پس رم بیشتر بشه تقویتی اسپریژنو کیوان و فولیک اسید بهش دادم 

عزیزم بچه ها خوبن الان؟  من خیلی از عوارض آمپول بتامتازون خوندم و چون کلی قرص و آمپول هم برای ...

سلام عزیزم شما که هماتون داشتی از هفته چند فهمیدی و چند هفته رفع شد؟

مال من هماتومم خیلی بزرگه پشت جنینمه حالا خونش پخش شده دورتا دورشو گرفته دکتر هیچی نگفت نمیدونم این خوبه یا بد عزیزم چیکار کردی چیا خوردی که رفع شد ممنون میشم کمک کنی 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
عزیزم بچه ها خوبن الان؟  من خیلی از عوارض آمپول بتامتازون خوندم و چون کلی قرص و آمپول هم برای ...

عزیز م نگران عوارض نباش  من چند ساعت قبل از زایمان هم در بیمارستان برا م تزریق کردن الان بچه هام ۲ سالشون شکر خدا هیچ مشکلی ندارن