2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه تازگیها به ivf ها هم میگن اگر مشکلی ندارید باید طبیعی بیارید، واقعا نمیدونن ما چقدر سخت بچه ...

اره من دخترم با اینکه ای وی افی بودم کلا مرکزمون بعد سونو قلب که دکتر گفت قلب و جنین تشکیل شده دیگه پروندم رو بست و گفت از الان به بعد مثل همه باردارایی برو دکتر خودت🙂بعدم گفتن اندیکاسیون سز نداری طبیعی زایمان کن فقط چون من خیلی استرس داشتم دو هفته اخر بهم تو بیمارستان سوییت دادن هرروز چکاپ میشدم ی کمربند میبستن دور شکمم و حرکات جنین رو بررسی میکردن که البته من زودتر زایمان کردم و دو هفته هم نشد یکی هم بهم قول دادن زایمانم رو دکتر انجام بده نه ماما اونم برا اینکه راضیم کنن سز نکنم

ببخشید من یه سوال دارم

این ماه دو تا هاچ سی جی زدم

۹ روز بعد تزریق بی بی هاله داشت و روز بعد کامل منفی شد

امروز ۱۲ روز بعد تزریق و بی بی مثبت شد

هنوز اثر آمپوله؟؟؟

کسی تجربه ای داره؟؟؟؟؟🥲

دنیا همه هیچ 🌿
ببخشید من یه سوال دارم این ماه دو تا هاچ سی جی زدم ۹ روز بعد تزریق بی بی هاله داشت و روز بعد کامل ...

عزیزم فکر نمیکنم اثر امپول باشه چون قبلش ی بی بی منفی داشتی دیگه 

بعد مارک بی بی هات یکی بودن همه؟؟

نه ربطی به آسپرین نداره به گردن درد میتونه ربط داشته باشه اگر اذیت میکنه پیگیری کن دکتر برو قبل از ...

مرسی عزیزم . امروز دکتر بودم اونم گفت ربطی نداره به آسپرین 

تازه میگفت آسپرین خیلی کمک کننده اس برات 

خیلی ممنونم عزیزم . باید برم دکتر حتما 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ان شاالله همه به آرزوهای قشنگشون برسن  منم ۲تاشلوار گرفتم    

ای جونم 😍😍😍 انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بعد سز درد دارم.روز پنجم میخام مسکن کمتری مصرف کنم. بنظرتون شیاف بهتره یا کپسول مفنامیک ؟

شیاف دیفلوفناک

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍