2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
نه درگیر درگیر نیستم خداشاهده آرامشم نسبت به سری های قبل بیشتر سریهای قبل ازشدت استرس تنگی نفس میگرف ...

اره این هورمونها خیلی بده من الانباور میکنی تپش قلب گرفتم زنگ زدم دکترم گفت بیشترش بخاطر هورمونهاس

بعد سز درد دارم.روز پنجم میخام مسکن کمتری مصرف کنم. بنظرتون شیاف بهتره یا کپسول مفنامیک ؟

عزیز دلم قدم نو رسیده ات مبارک باشه ان شالله شاهد موفقیت هاش باشی 

سزارین خیلی اذیت شدی؟؟ راستش من زایمان اولم طبیعی بود خیلی سخت بود و درد کشیدم ولی بلافاصله بعد از تولد دیکه هیچ دردی نداشتم هیجی ها ولی این یکی رو‌همسرم میکه فقط سز 🤣🤣🤣اخه تمام مدت زایمان از لحظه ای که دردم گرفت بالا سرم بود میکفت به تو هی مسکن میزدن هی پامیشدی ی جیغ میزدی باز اروم میشدی من مردم و زنده شدم دیکه طبیعی عمرا🤣🤣🤣🤣حالا از خیلیا شنیدم سز بعدش خیلی اذیت شدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم قدم نو رسیده ات مبارک باشه ان شالله شاهد موفقیت هاش باشی  سزارین خیلی اذیت شدی؟؟ راست ...

من قبلی طبیعی بود

این سز

افسردگی بعد سز گرفتم

چون دفعه پیش چیزی از هورمون درد یادم نموند

ولی این دفعه واقعا سخته

من سز رو دوس نداشتم.

طبیعی یه چیز دیگس

😉

ممنووونم قربونت برم. انقد ازشون انرژی مثبت گرفتم ک حالا نوبت منه😅😍 من تازه منفی شدم برا بار دوم. ...

خدا حفظت کنه گلم . بسیار عالى دوست قدرشناس    حالا کجا برنامه ات هست که مراجعه کنى به سلامتى؟

من قبلی طبیعی بود این سز افسردگی بعد سز گرفتم چون دفعه پیش چیزی از هورمون درد یادم نموند ولی این ...

از خیلیا شنیدم سز بعدش خیلی اذیت شدن حالا هنوز اول راهم خیلی وقت دارم ی کم عجولم🤣🤣

همسرم‌از کجا میتونه یاد بگیره؟ اخه کارش سنگینه صبح‌تا شب سرکاره حایی‌هست‌ده‌شب ب بعد یاد ب ...

سلام عزیزم مبارکت باشه انشاءالله که نینیت به سلامتی به دنیابیاد،به نظرم چهارطبقه خیلی زیاده نری خونتون بهتره مخصوصا سه ماهه اول که جنین هنوزضعیفه وحساس،چون اگه بری احتمالابازیکی دوهفته دیگه واسه سونوبایدبیای پایین،یاخونه مادرت بمون یاهم اگه رفتی خونه مادرشوهرت لازم نیست توضیح بدی که آی وی اف کردی،بگوبه خاطردردات دکتربهت آمپول داده

مرسی مامان سوفی عزیزم..انشالله به زودی نوبت خودت ،تیکر بزاری ما ذوق کنیم 🤩زایمانم جلوتر از تیکره چو ...

عزیز دلم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی.

التماس دعا مامان گلی.خیلی دعام کن  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مبارکه عزیزم تو باید الان خیلی خوشحال باشی چرا اینقد یه مشکل کوچیک رو بزرگ کردی برا خودت. تزریق آمپو ...

مرسی عزیزم

باشه از‌یوتویوب‌‌فیلم‌نشونش‌میدم‌یاد‌بگیره

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

سلام عزیزم مبارکت باشه انشاءالله که نینیت به سلامتی به دنیابیاد،به نظرم چهارطبقه خیلی زیاده نری خونت ...

مرسی عزیزدلم

۲۹م باید برم سنو‌گرافی

بعدش هرجور شده میرم‌خونه 

باید انپول‌زدنو‌یاد‌بگیرم‌اینجوری‌نمسشه

چون‌نمیخوام‌بهیچوجه تا ۹.۱۰هفته م شه کسی‌بفهمه

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

مرسی قربونت برم مرسی از دعا قشنگت تو بارداری های قبلیم از لحظه مثبت شدن بیبی چک استرس ونگرانی داشتم ...

خیلی خوشحال شدم، الهی شکر ❤️❤️❤️🙏🏻

انشالله تا آخرش عالی پیش بره، خیلی سختی کشیدی تو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلامت باشی عزیزم..اره عزیزم..از طبیعی خیلی می ترسم..از طرفی به بچه های ما ای وی افی ها میگن گولدن بی ...

نه دیگه تازگیها به ivf ها هم میگن اگر مشکلی ندارید باید طبیعی بیارید، واقعا نمیدونن ما چقدر سخت بچه دار میشیم و نباید ریسک کنیم

مخصوصا خارج از ایران من خیلی دیدم که اصلا براشون مهم نیست ivf بوده، میگن باید طبیعی بیارین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️