2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
ای جانم بسلامتی.خودت خواستی سزارین بشی؟

سلامت باشی عزیزم..اره عزیزم..از طبیعی خیلی می ترسم..از طرفی به بچه های ما ای وی افی ها میگن گولدن بی بی.یعنی بچه ی طلایی ..براش ریسک نمیکنن دکترا..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلامت باشی عزیزم..اره عزیزم..از طبیعی خیلی می ترسم..از طرفی به بچه های ما ای وی افی ها میگن گولدن بی ...

خدا کنه دکتر منم قبول کنه.وگرنه مجبورم آخراش عوضش کنم.منم از طبیعی میترسم.هنوز سونو رشد ننوشته برام31هفته تازه وقت دکتر دارم آمپول بتا زدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از وقتی ک شروع کردی همه مراحل و  اول از همه توکل کن بعد مطمئن باش ک  اخرش خوبه

همیشه امیدم به خدا بوده میدونم تو هر کاری حکمتی هست توکل به خودش که از دل همه خبر داره🥲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام من رفتم بیمارستان یه اشنایی قسمت نوزادان منو سپرد رفتم از شیردوش برقی استفاده کردم خیلی خوب ...

بسلامتی خدا رو شکر حل شد شیر رو بده پسرت بخوره آغوز قوت داره

خدایا شکرت

سلام عزیزای مهربون ک برام دعا کردین ،بتای من اومد۳۳۶،مرسی ازهمتون بازم التماس دعا دارم ک رشدش خوب باشه وصدای قلبشو بشنوم خیلی ازهمتون ممنونم هم راهنماییم کردین هم انرژس دادین،من قبل این یه سه ماه سقط کردم ودوتا خارج رحمی داشتم ک اخریش لوله سمت چپمم با خودش برد الانم لکه بینی تیره دارم ک سپردمش دست خدا ک برام نگه اش داره

همسرم‌از کجا میتونه یاد بگیره؟ اخه کارش سنگینه صبح‌تا شب سرکاره حایی‌هست‌ده‌شب ب بعد یاد ب ...

مبارکه عزیزم تو باید الان خیلی خوشحال باشی چرا اینقد یه مشکل کوچیک رو بزرگ کردی برا خودت. تزریق آمپول پروژسترون که کاری نداره همسر من هم اصلا بلد نبود تو گوگل سرچ کردم بهش عکس نشون دادم یاد گرفت کاری نداره که،اون قسمت باسن رو به ۴قسمت تقسیم میکنی قسمت بالا بیرونی تزریق میکنی

همسرم‌از کجا میتونه یاد بگیره؟ اخه کارش سنگینه صبح‌تا شب سرکاره حایی‌هست‌ده‌شب ب بعد یاد ب ...

از داخل اینترنت 

سرچ کن فیلمش میاد

کار راحتیه

شوهر منم برای من امپول میزنه

از روی فیلم یاد گرفت

سلام عزیزای مهربون ک برام دعا کردین ،بتای من اومد۳۳۶،مرسی ازهمتون بازم التماس دعا دارم ک رشدش خوب با ...

مبارکت باشه عزیزم

الهی که صخیح و سالم بغلش کنی

خوش خبر باشی عزیزم💕💕

مریی از محبتتون 😍😍 آزمایش پنجشنبه میدم هرچند ناامیدم کاملا ..چون ذره ای علامت ندارم . نه هنوز بهتر ...

رادیس جان

اینهمه بچه ها رو اینجا ندیدی که بدون علامت بودن ولی مثبت شدن😍

امیدوار باش دختر خوب