2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام عزيزم خوووووووبي؟؟ اوضاع چطوره؟ خداروشكر ماهمگي خوبيم تو چه ميكني؟سيكل انتقال شروع كردي؟

سلام به روی ماهت گلم . بله شروع کردم ولی باز ضخامت بالا نمیره نمیدونم چرا استرادیول خارجی گرفتم ولی فایده نداره پچ استرادیولم گرفتم .دکتر احتمال داد دوباره کنسل بشه عزیزم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم میشه لطفا بگی چطور اسپرم همسرتون ۸ میلیون شد؟ مگه آزو اسپرمی درمان داره؟ انسدادی بودن؟

نگران نباش منم شوهرم چند ماه پیش آزمایش داد و آزو اسپرم بود ولی هفته ی پیش که رفته بودیم برا عمل بیضه خدارو شکر آزمایش گرفتن و گفتن لازم نیست ۸ ملیون اسپرم داره شرایط حالا نمیدونم چطور برگشته بود نگفتن که انسدادی یا غیر انسدادی ولی ژل رویال استفاده کرد گفتم شاید مال اون باشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه ها کسی پچ استرادیول استفاده کرده ؟ با اینکه شش تا استرادیول خارجی و قرص سیلندنا فیل دارم استفاده ...

عزیزم من استفاده کردم خیلی خوبه نتیجه گرفتم ازش.

روی بازو قسمت واکسن میذاری ۲۴ ساعت میمونه بعد برمی‌داری. یک روز در میان باید استفاده کنی. یکمم درد داره خیلی کم، شبیه درد واکسن ولی خیلی ضعیف، گفتم که اگر استفاده کردی نگران نشی.

ولی باید خیلییییی آب بخوری وگرنه نتیجه معکوس میده. یعنی حداقلللل دو برابر حالت عادی باید مایعات بخوری. ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من استفاده کردم خیلی خوبه نتیجه گرفتم ازش. روی بازو قسمت واکسن میذاری ۲۴ ساعت میمونه بعد برمی ...

واقعا؟ من هر روز عوض میکردم و روزانه استفاده اش کردم پس اشتباه استفاده کردم بروشورش انگلیسی نبود متوجه نشدم چطور باید استفاده کنم . مرسی ممنون بابت راهنمایی عزیزم ان شالله خدا شما و نی نی نازتو حفظ کنه

عزمزمه سیکل طبیعی رو بگو برات در نظر بگیره لتروزول اینا میدن 

مرسی پروانه جونم به خا این دو دوره است فقط دارو میگیرم خدا به خیر کنه از عوارضش به انتقال نمیرسم آندومتر رشد نمیکنه . اینبار بعد سه ماه میرم بدنم کمی استراحت کنه دکتر گفت احتمال زیاد کنسل کنم و قراره دوفاستون بهم بده و گفت پری دوم مراجعه کنم ولی فکر کنم سومی مراجعه کنم . قربون خدا و حکمتش. ان شالله شما هم نتیجه بگیری و به خواستت برسی عزیزم.

میگم بنظرت سیکل طبیعی دیگه استرادیول نمیدن؟ یا بعد به داروهات اضافه میشه؟

عزمزمه تو سیکل طبیعی دارو بهت میدن بدن یک یادوتاتخمک رشد میکنه و زخامتم طبیعی بالا میره تا اونجایی من میدونم استرادیول نداره فقط پروژسترون داره اونم کمتر از سیکل که با استرادیوله منم این بار به دکترم پیشنهاد میدم حتما

وای خداروشکر که جواب دادی داشتم وسوسه میشدم اونجا نوبت بگیرم اخه به دختر تو اینستا گفتم هزینه چقده گ ...

همون ابن سینا ادامه بده منم میترسیدم گفتم خیلیا ناراضی ان نشه و فلان اما خودم ک راضی بودم ب قول خودت الافی خیلی کم داره مگر اینکه بعضی وقتا دکتر اتاق عمل باشه من تا نیم ساعت نوبتم میشد خوده دکتر شه بخشم خیلی راضی بودم حتی یه سری اومد دیدم همه مریضا چقدر تحویلش میکیرن بیشتریاشون هم باردار شده بودن حالا باز خودت میدونی اگه اونجا هم نمیخوای بری برو رویان ک هزینه هات انقدر بالا نره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم خود ایمنی دارم..اگه داروهاشو می خوری نگران نباش کنترل میشه و رو جنین تاثیر نمیزاره.

برام جالب بود چه جوری با خوردن داروهای خودایمنیم دوباره دچار شعله ور شدن شد.حوصله مراجعه به دکتر روماتولوژیم هم ندارم .شما که خداروشکر تابحال دچار این مشکل نشدین ؟ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گفت پشت گردنش ضخیمه ان تیشم بالاس 2.6 بود

استرس نداشته باشین ان شالله که چیزی نیست خیلی هم عددش بالا نیست ان شاالله همه چیز ختم به خیر میشه 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها کسی پچ استرادیول استفاده کرده ؟ با اینکه شش تا استرادیول خارجی و قرص سیلندنا فیل دارم استفاده ...

ان شاالله که کنسل نمیشه .پی ار پی رو امتحان نمیکنین برای بالا بردن ضخامت رحم خیلی موثر هستش 

عزمزمه تو سیکل طبیعی دارو بهت میدن بدن یک یادوتاتخمک رشد میکنه و زخامتم طبیعی بالا میره تا اونجایی م ...

مرسی عزیزم باور کن بچه های اینجا بیشتر دکترا میدونن. سری بعد پیشنهاد میدم البته اگه بهش بر نخوره ! بعضی دکترا حرف خودشونو میزنن و عمل می کنن براشون کسر شأن داره ما چیزی بگیم !

همون ابن سینا ادامه بده منم میترسیدم گفتم خیلیا ناراضی ان نشه و فلان اما خودم ک راضی بودم ب قول خودت ...

نه دیگه توکل بر خدا میرم همون ابن سینا اتفاقا شما که گفتید شه بخش خوبه گفتم دکتر م رو همون بزنن خودشون یکی دیگه رو نوشته بودن اگه خدا بخواد میشه  مرسی عزیزم دلم رو قرص کردی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍