2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من مجدد بعد ۴۸ ساعت بتا دادم از ۱/۵ شده ۲/۹۹تو دو روز بتام دو برابر شده😂😂😂 

سلام عزیزم خوبی خوش خبر باشی حتما مثبتی دیر لانه گزینی کرده فعلا مراقبت کن عزیزم تواینستا یه خانم اینطوری بودعزیزم

اخه خیییییییلی چیز بعیدیه . امروز روز ۱۶ بود . دیگه لانه گزینی اینقدر دیر نمیشه ک.  با یه جنین ...

بعیده اما غیر ممکن نیست عزیزم ان شالله دیر لانه گزینی کرده آن شالله،🤲🤲🤲🤲

سلام خانمای گل ....

من امروز روز پنجم انتقال جنینمه. یه دونه بلاست

از روز اول دلدرد و کمردردداشتم. ولی امروز خیلی بیشتر شده

لکه بینی ام اصلااااا ندارم .... بنظرتون مثبت یا منفی؟

میتونم پاشم کارامو کنم؟؟؟؟

فردا بی بی چک بزنم نشون میده، ؟؟؟؟؟؟

لطفا راهنماییم کنیدددد ممنون🥺🥺🥺🥺🥺🥺

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام خانمای گل .... من امروز روز پنجم انتقال جنینمه. یه دونه بلاست از روز اول دلدرد و کمردردداشتم. ...

کارات رو‌که قطعا میتونی بکنی من از همون لحظه بعد انتقال به زندگی قبلیم برگشتم و تمام کارایی که قبل میکردم و کردم فقط سنگینی بلند نکردم همین 

ببین بستگی به بی بی چکت داره چقدر دقیق باشه من سه شنبه عصر انتقال دادم از یکشنبه عصر هفته بعدش بی بی ام هاله انداخت و هرروز پررنگتر شد تا از دادم 

کارات رو‌که قطعا میتونی بکنی من از همون لحظه بعد انتقال به زندگی قبلیم برگشتم و تمام کارایی که قبل م ...

عه خداروشکر عزیزم 

من فردا روز ششمه ... دل تو دلم نیست از نگرانی یهو هری دلم میریزه...یه دیقه ام حالم خوبه و برام مهم نیس..نمیدونم چمه

حالا من فردا بی بی بزنم؟؟؟؟

لکه بینی داشتی؟ من ندارم فقط دلدرد دارم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
عه خداروشکر عزیزم  من فردا روز ششمه ... دل تو دلم نیست از نگرانی یهو هری دلم میریزه...یه دیقه ...

سلام دوستم خوبم انشالله که مثبتی ولی تا جایی که میتونی نری سراغ بیبی چک خیلی،بده روحیو ادم رو میگیره خیلی زوده

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام خانمای گل .... من امروز روز پنجم انتقال جنینمه. یه دونه بلاست از روز اول دلدرد و کمردردداشتم. ...

سلام

امیدوارم چند روز دیگه با خبرهای خوش بیای عزیزم

به علائم اصلا توجه نکن

مورد داشتیم کلی علائم داشته ولی منفی شده

مورد داشتیم هیچ علائمی نداشته و مثبت شده

روز ششم برای بی بی زدن زوده

معمولا بچه ها اینجا میگن بی بی نزنید و به خودتون استرس ندید الکی(البته باید صبور باشی در این مورد)

استراحت داشته باشی خیلی بهتره

خوش خبر باشی عزیزم

عه خداروشکر عزیزم  من فردا روز ششمه ... دل تو دلم نیست از نگرانی یهو هری دلم میریزه...یه دیقه ...

منم نداشتم فقط دردای پری داشتم که اونم از زنگ زدم به مرکزم گفت بخاطر قرصهای استروژن و شیاف پروژسترونه هیچ علامتی نداشتم

سلام خانما. حالتون خوبه؟از دخترا کیا جدیدن مثبت شدن؟ منم سزارین شدم.چقد سخته برای همه منتظرا و بار ...

عزیزم قدم نو رسیده مبارک بسلامتی انشاالله زردیشم کمکم خوب میشه💖🌹❤️

دوستان

شما هفته ی چندم بارداری پردنیزولون رو قطع کردین؟ الان هفته چندمین؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻