2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه واقعا؟ من امروز برا مشاوره ک رفته بودم پیش دکتر جنین شناس. بهم گف ی دوره فاصله بدی کافیه. البته م ...

آره عزیزم 

دکتره گفت باید رحم به حالت اول برگرده و استراحت کافی رو داشته باشه

ایشاالله ک خیره و زودی مامان میشی عزیزم🙂🙏

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من کسیو از قبل یاذم نیس نگار جان  اماخیلیا مثبت شدن اونم دوقلووو  ان شالله جواب میگیری&n ...

آخ الهی جانم 

ایشاالله ب زودی مامان میشی 🙏

توکلت بر خدا 🙏

اونایی هم ک مامان شدن به خوشی و سلامتی🥰

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام عزیزانم  

روز همگی بخیر و خوشی .

من روز ۶ انتقال هستم _ خیلی معذرت میخوام آیا برای رفع یبوست راهکاری دارید ؟؟ آیا کاهو یا زیتون میشه استفاده کرد ؟؟ یا آلو خشک ( یا تازه) ؟ یا اینکه این مواد بخاطر وجود ویتامین A یا C ضرر داره ؟؟ 

خیلی ممنون میشم راهنمایم کنید عزیزانم   

سلام خانما. حالتون خوبه؟از دخترا کیا جدیدن مثبت شدن؟

منم سزارین شدم.چقد سخته

برای همه منتظرا و باردارا خیلی دعا کردم.بچه هم زردیش داره شروع میشه.

شیردهی هم خیلی سخته.سمت راست خوبه ها

ولی سمت چپ نوک سینه کوچیکه و شیر اومده و سینه مثل بادکنک شده و بچه نمیتونه میک بزنه 

😉

سلام خانما. حالتون خوبه؟از دخترا کیا جدیدن مثبت شدن؟ منم سزارین شدم.چقد سخته برای همه منتظرا و بار ...

سلام عزیزم

قدم نو رسیده مبارک باشه

اره بخیه ها چند روز اول اذیت داره هرچه بگذره بهتر میشی ان شاء الله

اگر میشه از سمت چپ شیرتو بدوش و با قاشق به بچه بده تا جریانش روون بشه 

وگرنه کمی بعد درد پر بودنش اذیتت میکنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزانم    روز همگی بخیر و خوشی . من روز ۶ انتقال هستم _ خیلی معذرت میخوام آیا بر ...

سلام عزیزم

روغن زیتون ۲ قاشق+ ۳ عدد انجیر ناشتا خیلی خوبه

انجیر گلابی، آلو و کاهو با ر  وغن زیتون هم خوبه 

فقط در خوردن اینها زیاده روی نشه

ان شاء الله مثبت میشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام خانما. حالتون خوبه؟از دخترا کیا جدیدن مثبت شدن؟ منم سزارین شدم.چقد سخته برای همه منتظرا و بار ...

عزیزم.قدم نورسیده مبارک.سعی کن شیر بهش بدی تا شکمش کار کنه زردی نگیره.باسرنگ بده

سلام عزیزم  زیتون ۲ قاشق+ ۳ عدد انجیر ناشتا خیلی خوبه انجیر گلابی، آلو و کاهو با ر  وغن ز ...

خیلی ممنونم عزیز دلم ، لطف کردید    برای شما و بقیه دوستان هم آرزوی موفقیت دارم