2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
رفقا که نتیجه تون شکر خدا مثبت شده ، شما قبل از انتقال‌ هله خورى داشتید، من عجیب عشق شىرىنى ها و هله ...

نه عزیزم من کلا از سر بارداری قبلیم به شدت سعی میکنم سالم خوری داشته باشم نه اینکه نخورم ولی خیلی به ندرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هنوزم منفیه. رنج این آزمایشگاه بالای ۱۰ مثبته. ولی برام جالب بود دو برابر شدنش. اخه تو انتقال او ...

یه لحظه ذوق کردم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یک ازمایشگاه بوده هر دو‌بتات؟؟؟ چون کیتای ازمایشگاهها با هم متفاوته

اره هر دو یه جا بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه لحظه ذوق کردم 

ببحشید عزیزم تو دوقت زدم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اشکال نداره دفعه بعد جبران‌میکنی ؟

چشم قول میدم😂❤️

میپرسیدی از مسوول ازمایشگاه

چی رو؟

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم ان شالله روزی همه منتظرا و ان شالله همه باردارا بارشون رو به سلامتی زم ...

عزيزم مبارك باشه😍😍

ان شاالله اين خبر خوبو از راديس و زينب بشنويم هفته ديگه و ب زودى بقيه دوستامون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
میگم‌رادیس جان این‌بیماری خود ایمنی میتونهبرای مردها هم وجود‌داشته باشه‌

بله عزیزم .مال من شیوعش توی اقایونم بیشتر هست و جاهای دیگه بدنشونم میتونه درگیر کنه بیشترش چشم هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها از دعاهای همتون ممنونم ان شالله روزی همه منتظرا و ان شالله همه باردارا بارشون رو به سلامتی زم ...

به به به سلامتی ان شاالله 😍😍 مامان شدنتون مجدد مبارک 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...