2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

خدارووووهزار مرتبه شكر🥰😍

ان شالله هميشه سلامت بااااااشي عزيزم

پاشو جمع كن يا برو خونه مادرت يا مادرشوهرت تو خونه ادم بمونه نا خوداگاه كار ايجاد ميشه

ان شالله بسلامت بغل بگيريش🤲🤲🤲

مراقب خودتون خيلي باااااش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

سلام عزیزم خوشحال شدم برات ان شالله همیشه حالتون  خوب باشه ونی نی سلامت بغل بگیری

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

خدارو هزارااااان بار شکر عزیزم😍

بمیرم چیا کشیدی خواهر🥺🥺🥺 خداروشکر که اخرش ختم ب خیر شد😍❤️ ان شاالله ب سلامتی تا اخر❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم 😞ناراحت نباش گلم خدا بزرگه  عزیزم همیشه ی حکمتی داره ب این فک کن اگه باردار میشدی ه اتف ...

ممنونم عزیزم. به لطف دعای بچه ها خوبم خداروشکر❤️. ان شاالله عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا تونستي كربلارووووو بروو حال و هوات عوض بشه  تن شالله بهتريناا درانتظارته واقعا متاسفم

مممنووونم عزیزم❤️❤️❤️ فک نکنم جور بشه رفتنمون😭

سلام سحر جان خدا رو هزاران مرتبه شکر الهی که به سلامت روزای باقیمانده رو طی کنی تاپیک بدون شما رنگ و بویی نداشت خدا رو شکر که سلامتین   

آخی عزییییزم الهی‌ چقد سختی کشیدی🥺 خداروشکر که بخیر گذشت مهم اینه که الان خودتو کوچولوت سالمید بقیش بالاخره میگذره ایشالا😍 الهی که بقیه‌بارداریت با آرامش و راحتی طی شه و سختیا زودتر تموم‌شه گلم‌.همیشه به یادت هستم و دعاگوتم🤲🤲🤲

فاطمه جان تولدت مبارک عزیزم انشاءالله به آرزوهات به زودی برسی    

ممنووونم قربونت برم❤️❤️