2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
به به مبارکه قشنگ مشخصه خوبه مدیکور استفاده نکردی خطاش خیلی زیاد شده. مبارک باشه ان شالله مابقی مسیر ...

من ایران نیستم اینو خود مرکز بهم داد گفت پنج شنبه صبح بزار روش نوشته بتا از ۲۰نشون میده دیگه منم طاقت میاوردم یکی دیشب گذاشتم یکی امروز صبح دیشبیه خیلی نامحسوس بود ولی امروزیه پررنگ تر بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم نمیشه کاری کرد.منم از روز انتقال شدید سرماخوردم البته شایدم کرونا هنوز سرفه داذم گوشام کیپ ...

ای خدا

این چی‌بود اخه سرمون اومد

عزیزم‌روز‌چندم‌انتقالته؟

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

ای خدا این چی‌بود اخه سرمون اومد عزیزم‌روز‌چندم‌انتقالته؟

نگران مباش عزیزم منم سر بچه اولم زمان انتقال سرماخوردگی شدید داشتم انقدر شدید سرفه میکردم که میگفتم عمرا با این سرفه ها جنین بمونه ولی خدا خواست و شد ان شالله برا تو هم مثبته

بچه ها ی بار میگفتین برا میگرن و... چی خوبه؟ دارچین رو با چی خمیر میکردین میبستین؟ من از صبح سردرد ...

عزیزم دارچینو‌با ابلیمو‌قاطی‌کن‌خکیز‌ک‌شد‌بمتل ب پیشونیت 

یک‌دقیقه بمونه بعد بشور‌و‌سرتو‌با‌رثسری ببند

ان شاالله خوب شی

من ایران نیستم اینو خود مرکز بهم داد گفت پنج شنبه صبح بزار روش نوشته بتا از ۲۰نشون میده دیگه منم طاق ...

بسلامتی عزیزم مبارک باشه چه جالب اینجا چون میدونن بی بی چک ها چی هستن اعتقادی به بی بی چک ندارند فقط آزمایش  

دقیقا سه شنبه هفته قبل ساعت دو ظهر انتقال دادم  حالا منتظرم ساعت یک شه زنگ بزنم دکتر خودم بگم ...

ااای جاااان دلم. خدارو هزاراااان بار شکر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها از سحر خبری نشده؟ کاش میومد خبر میداد از خودش. همش فکرم پیششه. بیتا و مهتا هم همین طور

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگران مباش عزیزم منم سر بچه اولم زمان انتقال سرماخوردگی شدید داشتم انقدر شدید سرفه میکردم که میگفتم ...

وای خداروشکررر😍😍خدا حفظتون‌کنه برای هم 😍

من همسرم‌ب شدت ضعیف بودن 

تو‌یه ازمایش تشخیص ‌ازو‌اسپرم  دادن

ولی با کلی دارو‌و‌اینا دکتر بیوپسی کرد همسرمو و مشخص شد ‌ک انسدادی بوده…

خودمم اندیومتروز‌هستم

کلا به جنین‌داشتم‌اونم گریدc

سه روز‌دیگه باید آزمایش ‌بارداری بدم‌

ان شاالله ک‌دستدخالی نمونم

عزیزم دارچینو‌با ابلیمو‌قاطی‌کن‌خکیز‌ک‌شد‌بمتل ب پیشونیت  یک‌دقیقه بمونه بعد بشور‌و‌سرتو‌با‌رث ...

عه باید بشورم ؟ من با اب قاطی کردم و زدم بعد بستم سرمو. 

ولی تا چند دییقه از بس میسوزوند همین جوری تو خونه قدم رو میرفتم تا از سوزش افتاد

بچه ها از سحر خبری نشده؟ کاش میومد خبر میداد از خودش. همش فکرم پیششه. بیتا و مهتا هم همین طور

سحر ك ن

منم همش بيادشمو دعاشون ميكنم

بيتاومهتا اونروز اومد گفت دخترش شكرخدا بهتره تنفسش و شيرخودشو بهش ميدن 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عه باید بشورم ؟ من با اب قاطی کردم و زدم بعد بستم سرمو.  ولی تا چند دییقه از بس میسوزوند همین ...

نه نبايد بشورى بايد بذارى بمونه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم