2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره سوزشش رو تحمل كن اما خيلى مفيده

اره سوزشش کم شده تو همین چند دقیقه هم احساس میکنم درد سرمم کم شده. دست گلتون درد نکنه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شالله که اینبار مامان شدی و خوش خبر باشی  و تو این نه ماه بشین جدول حل کن و خودتو سرگرم کن ع ...

😁😁 ان شاالله عزیزم. همچنین❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاءالله خوش خبر باشی

ممنووونم عزیزم❤️❤️❤️

این مال امروزه 

به به این که قشنگ مثبته دیگه 😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر . مباااارکه❤️

به به این که قشنگ مثبته دیگه 😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر . مباااارکه❤️

دقیقا سه شنبه هفته قبل ساعت دو ظهر انتقال دادم 

حالا منتظرم ساعت یک شه زنگ بزنم دکتر خودم بگم برام از خون بنویسه

سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک است ...

خداروشکررررر😍😍العی که نی نی صحیح و سالم به دنیا میاد

خوش خبر بودی عزیرم♥️♥️

این مال امروزه 

اوووو اين مثبته خواهر جان ديگخ مباركههههه😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به به مبارکه قشنگ مشخصه خوبه مدیکور استفاده نکردی خطاش خیلی زیاد شده. مبارک باشه ان شالله مابقی مسیر ...

بيبى چك اينا جنسش خوبه

خارجكى هستن دوستامون😍

كاش بشه ارسال كنن براى دوستان تاپيك

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم