2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
نه اگه اون واتساپ سادست اینو جی بی نصب کن  بکن یا یاهو واتساپ  و بالعکس

انگلیسشون رو میشه بنویسی که بتونم پیدا کنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه آدمای فضول اطراف حرفی برایه گفتن دارن

واقعا 🤦‍♀️🤦‍♀️ ان شاالله بزودی دامنت سبز بشه و حرف مردمم قطع 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رعايتتون خيلي تاثير داشت؟؟ براي من نداره الان به اينكه من ممكنه قند بگيرم بعدهااا خيلي مشكوكم

ببین این مال بارداریه. من قبل از بارداری اصلأ مشکل قند نداشتم حتی سه ماه قبل از انتقال آزمایش داده بودم ناشتام ۷۶ بود دوساعته ام هم زیر صد بود. کلا اهل شیرینیجات و..نیستم حتی چایی رو هم تلخ میخوردم. نه مربا نه عسل هیچچچچی. الان یک دفعه این طور شد.

ینی اینکه میگن تامین اجتماعی ۹۰درصد از هزینه های نازایی و میده دروغی بیش نیست بچه ها ما رفتیم دنبالش ...

ااا بابت کدوم هزینه ها فقط ۲ تومن میدن 

ینی اینکه میگن تامین اجتماعی ۹۰درصد از هزینه های نازایی و میده دروغی بیش نیست بچه ها ما رفتیم دنبالش ...

بعععععله پس چی من ۷۰ تومن دادم .۱۰ تومن کلا دادن که شدهزینه انتقال الانم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ااا بابت کدوم هزینه ها فقط ۲ تومن میدن 

کل هزینه های نازایی و انتقال و تخمک کشی و همه چی ،همسرم رفت کل مدارک و برد انقدر بامبول دراوردم این و نمیدیدیم اون و نمیدیم 😏فقط حرف میزنن تو تلوزیون و که مردم و ترغیب کنن

بعععععله پس چی من ۷۰ تومن دادم .۱۰ تومن کلا دادن که شدهزینه انتقال الانم    

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ پس دروغ گفتن حالا ببینم هزینه پانکچر من رو چقدر واریز میکنن

کل هزینه های نازایی و انتقال و تخمک کشی و همه چی ،همسرم رفت کل مدارک و برد انقدر بامبول دراوردم این ...

عجب کلکهایی هستن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️