2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045708 بازدید | 684480 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ی بار رفته بودیم ی مجلسی. گرداننده دوستم بود . یهو اخر جلسه ک من و مامانم پا شدیم بریم میکروفون ...

میکروفون🤦‍♀️ از رو نادانی این کار رو کرده.شاید قصد بدی نراشته...ولی کاش بهش میگفتی که کارش درست نبوده و تکرار نشه..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچها من بلافاصله بعد خونریزی کیسه ابم پارهشد و بچمو از دست دادام فقط نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم 😭😭😭😭😭😭اگه قرار بر این بود ای کاش ای کاش اصلاباردار نمیشدم خوشبحال کسای که منفی شدن 😭😭😭😭

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
بچها من بلافاصله بعد خونریزی کیسه ابم پارهشد و بچمو از دست دادام فقط نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم 😭 ...

وای عزیزم الهی بمیرم برا دلت خیلی سخته ولی به چیزای خوب فکر کن همینکه مثبت شدی یعنی رحمت جنین رو قبول میکنه ان شالله انتقال بعدی تا اخرش به سلامتی میگذره برات 

چند وقتت بود؟؟ 

سلام عزیزم .ممنونم شما خوبی ؟ منم خیلی دلتنگ شما و سایت بودم .ولی راستش هنوز که هنوزه نتونستم خودم ...

منم خوبم خداروشکر. شاید اگه باز شروع کنی حالت بهتر بشه من اینجوری بودم وقتایی که تو سیکل نبودم حال روحیم خوب نبود.
آستاره بیا منو ببین انگیزه بگیر😍 انتقال سومم به خواست و لطف خدا مامان شدما
هنوزم باور نکردم
بخدا اینجا به همه بچه ها میگم توروخدا حتی با ناامیدی فقط پیش برید من انتقال آخر کاملا ناامید بودم و همش به پانکچر مجدد فکر میکردم.
البته بعد از بارداری فهمیدم تازه استرسا شروع میشه سه ماه اول خیلی بهم سخت گذشت، همش استرس دور از جون سقط داشتم الانم استرس غربالگری (سلامت جنین). برام دعا کن عزیزم این مرحله به سلامتی بگذره. انشالله خودتم خیلی زود حس شیرین و وصف نشدنی مامان شدن رو میچشی عزیزم.
پیاماتو درمورد دکتر زرنانی خوندم واقعا همینطوره دو هفته به انتقالم باهاش ویزیت شدم. آزمایشای قبلیمو دید گفت طبق اینا به پردنیزولون و آی وی آی جی نیاز نداری. پردنیزولون رو از الان کم کم قطعش کن. دیگه منم کمش کردم تا پنج روز مونده به انتقال ک کامل قطع شد. دیگه بهم گفت ازمایشات کامل نیست و نمیتونم نظر قطعی بدم اگه تونستی تا قبل انتقال با جواب ازمایشات جدید بیای که میتونم نظر قطعی بدم و داروهاتو بنویسم اگه نتونستی ک طبق همین چیزی که گفتم پیش برو..بهش گفتم خودم سرخود هیدروکسی میخورم گفت خیلی خوبه هیدروکسی رو ادامه بده. خلاصه همون موقع رفتم ازمایشگاه کاج ک خودش معرفی کرد ازمایشات رو دادم و دقیقا یک روز مونده به انتقال جوابش اماده شد.. روز انتقال همسرم به جای من رفت پیش دکتر و ازمایشاتو نشون داد و گفت امروز انتقال داده. دکتر نحوه ی مصرف و زمان مصرف داروها رو برام نوشت. گفته بود طبق ازمایش جدید پردنیزولون رو از امروز شروع کن بهش احتیاج داری و تا زمانی که قلب جنین دیده شد ادامه بده، هیدروکسی و انوکسا رو تا پایان بارداری باید ادامه بدی. چون طبق ازمایش ژنتیک، ژن هتروزیگوت دارم و باید تا پایان انوکسا بزنم. مهمتر از همه دو تا انتقال اولم بیخودی سرم زده بودم. من بیشتر میخاستم نظرشو درمورد سرم بدونم. که خداروشکر فهمیدم انوکسارو باید ادامه بدم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون گلم فقط بررسي ميكنند يا اگه فيبروم باشه هم برميدارن

بررسی میکنن اگه لازم باشه همونجا برمیدارن .مال من فقط خراش بود .فیبروم داشتم ولی برنداشتن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانمها میگم شما کار خونه انجام میدین الان من خودم ظرف خودمونو و غذا درست میکنم مامانم میاد خونم ...

😄😄😄 باید همش خودت از همسرت بخای که انجام بده 

به هیچ عنوان تی و جارو نکش

مراعات کن

ظرف شستن و غذا درست کردن خیلی کوتاه باشه اشکال نداره.

انشالله قبل از زایمانت یه بشور بساب کلی انجام میدین حالت جا میاد الان فقط حمام و دستشویی رو تمیز کنید اونم کار خودت نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچها من بلافاصله بعد خونریزی کیسه ابم پارهشد و بچمو از دست دادام فقط نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم 😭 ...

ای وای هیوا جونم چی شدی آخه دختر

خدا به دلت آرامش بده

نگو این حرفو به خدا تو یه قدم جلوتر هستی از ما رحمت پذیرش جنین داره.

عزیز دلم فقط برات دعامیکنم دلت آروم بشه به حق بی بی رقیه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بررسی میکنن اگه لازم باشه همونجا برمیدارن .مال من فقط خراش بود .فیبروم داشتم ولی برنداشتن 

سمیه جون علایم خاصی نداری؟من دفعه های قبل کلی علایم بودا.

البته به خ‌دم گفتم به علایم توجه نکنم.

تو چی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سمیه جون علایم خاصی نداری؟من دفعه های قبل کلی علایم بودا. البته به خ‌دم گفتم به علایم توجه نکنم. ت ...

به علائم اصلا توجه نکن اگه هم علائمی باشه بخاطر مصرف قرصامونه وگرنه بارداری به این زودی علائمش رو نشون نمیده 

الهیییییییی😭😭😭😭 چقدر حالم بد شد 😭😭😭 خدا به دلت آرامش بده .واقعا متاسفم 😭😭😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سمیه جون علایم خاصی نداری؟من دفعه های قبل کلی علایم بودا. البته به خ‌دم گفتم به علایم توجه نکنم. ت ...

من نه دفعه های قبلی نه این دفعه هیچ علایمی ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️ خودمم امروز داشتم فکر میکردم چرا من هیچ علایمی ندارم مثل سریهای قبلی یعنی بازم منفی ام.البته منم مثلا به خودم گفتم اصلا به علایم داشتن و نداشتن توجه نکنم