2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
سلام عزیزم ممنونم مهربون ،خوبم باید یک پریودی صبر کنم بعد برم اگه شرایط خوب برای کارهای انتقال

فداتشم خداروشکر خوبی چشم بهم بزنی میاد میتونی پیاده روی انجام بده و یه رژیم غذایی سالم داشته باش انشالله همچی خوب پیش میره برات 

سلام بچه ها خوبین   من رفتم سونو ببخشید دیر  اومدم. فک کنم سرکلاژ لازمم چون سرویکس ام 34بود الان شده 28دکتره گفت حتما زودتر برو  بیام خونه برم دکتر 

و اما جنسیت گوگولی ها من شدم مادر پسرها 😜 خداروشکر همه چیشون سالم بود  دوست داشتم یکیش دختر باشه اما جفت هم خوبه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به نیت شما دعا جوشن کبیر خوندم انشالله که دست خالی از رحمت الهی برنمیگردین الهی آمین  @s ...

سلام عزیزم. الهی خدا هزاران برابر خیر بده بهت ❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها خوبین   من رفتم سونو ببخشید دیر  اومدم. فک کنم سرکلاژ لازمم چون سرویکس ام 34بو ...

اااای جاااااانم مباااااارکه. پس شمام بادیگارد دار شدین😍😍😍😍❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به نیت شما دعا جوشن کبیر خوندم انشالله که دست خالی از رحمت الهی برنمیگردین الهی آمین  @s ...

مممنونم عزیزدلم ان شاالله حاجت روا شی مامان مهربون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عه من نشستم منتظر جواب سونو تو😁😁 عصر نوبت دارى؟

بیا دخترت و برا یکی از پسرام بگیرم دختر شیرازی ها خوشگلن مادر شوهر خوبی میشم 😁

سلام بچه ها خوبین   من رفتم سونو ببخشید دیر  اومدم. فک کنم سرکلاژ لازمم چون سرویکس ام 34بو ...

ای جوووووونم اکرم مامان  

مبارک باشه عشقم ننه شوهر شدی رفت.

خدا ان شاءالله به ما ندارها ببخشه دوتا دوتاشو ببخشه

الهییییی آممممممممیییییین  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بقیه دوستان داشتند برای منم هنوز دکتر ننوشته شاید هفته های بعد بگن 

آها فک کردم برا تو هم گفتن تعجب کردم  راستی ماهک جون  سونو انومالی با داپلر شد 1700 

ای جوووووونم اکرم مامان     مبارک باشه عشقم ننه شوهر شدی رفت. خدا ان شاءالله به ما نداره ...

وای قربونت مامان رقیه ان شاالله ازمایشت مثبت میشه  اونم دو قلو الهی آمین 😍😍