2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045396 بازدید | 684464 پست
دوستان عزیز  من امروز روز ۱۱ آزمایش خون دادم البته جنین من ۴ روزه بلاست منفی شد  و گفته ...

يكي از بچه ها روز ١٤ تازه بناش٤٠ شده بود البته توي ازمايشگاه اولي كمتر بود مجدد تكرار كرد شد٤٠ خداروشكر الان توي سه ماه هستن حتمااا بموقع ازمايش بدين

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزانم از همگی التماس دعا دارم پنجشنبه با خونریزی شدید و درد وحشتناک بستری شدم، دهانه رحمم ی ...

سلام عزیزم خدا بهت کمک کنه وهر چه زودتر حالت کامل خوب بشه مواظب خودت باش عزیزم نینیم همین طور

سلام عزیزانم از همگی التماس دعا دارم پنجشنبه با خونریزی شدید و درد وحشتناک بستری شدم، دهانه رحمم ی ...

سلام عزیزم خداروشکر که امروز بهتری

چقد ناراحت شدم این همه استرس و درد کشیدی 

انشالله که بحق امام حسین خدا کوچولوی تو دلتو حفظ کنه برات

الان سرکلاژ باز کردن چی میشه؟

سلام عزیزم. خدا رو شکر که الان بهتری. ان شاء الله بحق این ماه و بحق سه ساله امام حسین خدا کمک کنه و دیگه مشکلی برات پیش نیاد من برات آیه الکرسی میخونم ان شاء الله بقیه دوران بارداری رو بخوبی و بدون هیچ مشکلی طی کنی🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
نخ را ببندیم به شکم  یا فقط نگه داریمش

گلم به اندازه دور شکم هر آیه مبین داره میخونی فوت به شکم یه گره تا آخر سوره ۷تا مبین به شکم میبندین گره میخوره تا آخر بارداریتون ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

@روماه    

سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم اگر باردارهستین بارداری خوبی رو بگذرونین اگر هم نه بزودی به خواسته قلبیتون برسین و مادر بشین 🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه ممنون از دلگرمیت نمی‌خوام کش پیدا کنه استرسم برا همینه

قربنت برم عزیزم 😍😍 با لذت و بدون کوچکترین استرسی انجام بده باعث میشه روحیه ات هم برای انتقال بالا بره .کش پیدا نمیکنه تو میتونی 👌👌 اینجوری که نگرانی کش پیدا کنه خودش روی عملکرد رانندگیت و یادگیریت تاثیر میزاره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام سحر عزیزم.بلا دور باشه. ان شاءالله صحیح وسالم بقیه ماه های باقی مانده رو بادختر قشنگت بگذرونی وبه سلامتی بدنیاش بیاری.تونستی یاسین بخون به هر مبین رسیدی یه فوت کن نخ گره بده دورشکمت تا۷ مبین داره تا آخرش بخون نخ بزار دورشکمت باشه تا ماه آخر جلو خونریزی و... میگیره حتما انجام بده.نگران نباش برات دعامیکنیم عزیزم.

الهیییی عزیز دلمممم  بلا بدور باشه خدا رو شکر که بهتر هستین و امدین بخش .ان شاالله دیگه از این سری مسایل پیش نمیاد خیلی نگرانت بودیم .برات همگی دعا میکنیم 🤲🤲سرکلاژ خوب انجام نشده بود ؟

الهیییی عزیز دلمممم  بلا بدور باشه خدا رو شکر که بهتر هستین و امدین بخش .ان شاالله دیگه از این ...

سلام سمیه جون خوبی.هنوزم استراحت میکنی.من دیگه پامیشم یکم فعالیت میکنم دوباره درازمیکشم. 

سلام عزیزم انشاءالله که به خیرمیگذره وخودت ودخترگلت صحیح وسلامت بمونین همیشه،الهی که روز به روزحالتون بهتربشه