2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزای من.وقت بخیر.شلام خاله ها ما اومدیم تو دل مامانم     دخترا الان از کلینک برمیگ ...

انشاللللله 😍😍بسلامتی عزیزدلم محکم بچسبن به دل مامانشو 😍😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام عزیزم نه هیچ مشکلی نداره. منم اولا رو با هم میخونم ولی روزا ک جلوتر میره و تعداد زیاد میشه تو ط ...

مررررسی گلم 😘😘

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله بتای تپل مپل گلم راستی غذا رو از قبل درست کردی یا کسی هست درست کنه برات

قربونت برم ❤😍ان شاالله 🤲 در حد دووعده لوبیا پلویی و سه وعده ماکارونی مواد اولیه اش رو اماده کردم و آب قلم برای سوپ  رو هم سه تا وعده اماده کردم فریز کردم .تا همسرم درست کنه برام .بقیه روزها هم گوشت یا مرغ رو گفتم همسرم بزاره تو قابلمه ،ابپز کنیم .چون خانواده ام اینا هیچکس اطلاعی نداره و به کسی نگفتیم خودم و همسر باید یه جوری غذا رو کمک هم درست کنیم دو دفعه قبلی از روز سوم به بعد همه کارها رو خودم انجام میدادم این دفعه میخوام حداقل یک هفته استراحت کنم تا ببینم خدا اینسری چی میخواد 😊😎😎

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم سلام خیلی مبارکت باشه  درخواستم رو قبول میکنی ممنونم

باشه عزیزم ❤️

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
قربونت برم ❤😍ان شاالله 🤲 در حد دووعده لوبیا پلویی و سه وعده ماکارونی مواد اولیه اش رو اماده کردم و ...

عزيزم نوش جون خودت و دوقلوهااا

و شايدم سه قلوهااا😍😬

خوب كارى كردى

اره مرغ و ماهيچه هم ك ابپزى كارى نداره

و دقيقا خوب كارى كردى ك ب خانواده ها نگفتى چون استرسش خيلى بيشتره

مثلا من مامانم تا وقتى اطلاع نداشت تماسمون هرروزى نبود و شايد ى روز درميون و حتى تو همون تايم انتقال شوهرعمم فوت كرده بود و درگير مراسم بودن شد ى هفته هم تماس نداشتيم

اما الان از نگرانى هرروز زنگ ميزنه 😬 و اينجور من خودم ى وقتايى نگران ميشم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به خداوندی خدا به بزرگیش به فاطمه زهرا قسمش میدم واسم معجزه کنه مگه نه اینکه خدای معجزه هاست😭ریه ها ...

الهیییی 😔😔😔 چقدر ناراحت شدم 😔😔 الهی خیلی زود سلامتیش رو بدست بیاره و شما هم‌از نگرانی دربیاین .. خداروشکر دانش پزشکها نسبت به اوایل کرونا بیشتر شده . براتون دعای نادعلی رو میخونم ان شاالله خیلی زود شفا پیدا کنه و مرخص بشه .ما رو از حالتون بیخبر نزارین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزيزم نوش جون خودت و دوقلوهااا و شايدم سه قلوهااا😍😬 خوب كارى كردى اره مرغ و ماهيچه هم ك ابپزى ك ...

قربونت برم ..سه قلو هم خوبه ها 😎😎از در و دیوار برن بالا 😂😂 البته خدا یک دونه اشم بده قانعم ❤❤ آره مامان من واقعا خیلی استرسی هست و خیلی خودخوری میکنه و اذیت میشه به خاطر همین اصلا بهشون نگفتیم که مشکل نازایی داریم فکر میکنن بچه نمیخوایم .و کلا هم واقعا بهتر در جریان روند درمان قرار نگیرن چون استرس و فکر و خیال اریتشون میکنن مخصوصا دورم هستن از ما دیگه فشار روشون بیشتر میشه .تن همشونم سلامت باشه 🤲🤲

دقیقا برای منم همینطور بود. خود دکتر پریناتولوژیست هم حتی گف میتونی قطع کنی. من که فعلاً شبی یکی دار ...

منم ادامه میدم

الان رویان تماس گرفتم گفت با توجه به شرایط هر بیمار زمان قطع شیاف متفاوته. دکتر ک سونو میکنه بعضی ها رو ۱۲هفته، بعضی ها رو ۱۶هفته و... قطع میکنه بعضی ها هم تا پایان ادامه میده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چیکا جان هر چی اصرار میکنم قبول نمیکنه میگه لازم نیست البته پزشک انتقالمم گفت نمیخواد خودمم از بس اس ...

وای منم برام معضل شده نمیدونم واقعا ب دکتر اعتماد کنم نکنم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
یعنی منم بگم میکرو انجام بشه؟؟تروخدا کدوم مثبت میشه خیلی برام مهمه نتیجه بگیرم بریدم دیگه خسته شدم ت ...

سلام دوست عزیز به اسم ای وی اف میگن ولی در عمل تمام مراکز میکرو آنجام میدن نگران نباشید 

من فک میکنم دفعه اول چون جنینهام ۸ و ۱۰ سلولی بودن نگرفت دفعه دوم کامپکت و بلاست بودن

شروین جون به سلامتی ۵ روز دیگه مونده گل پسرتون رو ببینین .ان شاالله زایمان راحتی داشته باشین.تهران میاین برای زایمان یا شهر خودتون 

من فک میکنم دفعه اول چون جنینهام ۸ و ۱۰ سلولی بودن نگرفت دفعه دوم کامپکت و بلاست بودن

چند روزه ۸ سلولی و ۱۰ سلولی بودن 

قربونت برم ..سه قلو هم خوبه ها 😎😎از در و دیوار برن بالا 😂😂 البته خدا یک دونه اشم بده قانعم ❤❤ آر ...

الهى آمين

ان شاالله ك خدا جواب تلاش هاتون رو بده و دستت پرررررر باشه از فرزنداااانت و بهشون خبر بدى 

ب حق صاحب اينروز و دستاى كوچولوش ك دستاتون رو رها نكنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم