2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از ...

سلام عزیزم به سلامتی مبارکتون باشه گل دخترتون،انشاءالله که حالش زودترروبه راه بشه وبیادبغل مامانش ،من تاروزشهادت حضرت رقیه روضه دارم هرروز اگه لایق باشم به یادشما وهمه دوستان هستم،انشاءالله که حضرت رقیه خودشون به دخترتون نظرمیکنن

کاریوتایپ ابن سینا دادم ب دکترم نشونش دادم  انقد  کار همسرم پیچیده شده که دیگه امید ندارم ...

کاریوتایپ ابن سینا رو قبول کرد؟ آزمایش اسپرم ابن سینا رو قبول نکرد برای همسرم . انشالله که حل میشه حدیث کسا بخون ۴۰ شب معجزه میکنه . ببین من ۳ آذر رفتم کارمو شروع کردم ۳ اسفند پانکچر شدم . از یک ماه قبلشم یعنی آبان خودمون مکمل میخوردیم .  منم استرس مدرسه رو داشتم برای پانکچر که پارسال مدارس آنلاین بود . خدا بزرگه 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ی انتقال منفی داشتم ی سقط هم طبیعی قبلا باردار شدم الان برا انتقال دوم ازمایش ایمنی و انعقا ...

سلام گلم . برای آزمایش که با دکترت مشورت کن ببین برات مینویسه یا نه . دکتر برام‌ پردنیزیون و آسپرین و امگا۳ و ویتامین E ,C , D3 و  فولیک اسید ۵ و پرگمام برام‌نوشته خودمم ال ارژنین گرفتم . ولی میگن یکم‌هزینه ی این آزمایش بالاس حدود ۵ تومنه . اینجا دیدم که هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ قبل انتقال استفاده کردن و بعد از سقط یا انتقال منفی مثبت شدن .اینو به دکترت پیشنهاد بده ببین میندیسه برات خیلی قرص خوبیه 

۷۰ درصد همه هزینه ها رو میده . حتی داروها . همسرتو بفرست بره بیمه . شناسنامه و کارت ملی هردو و برگه ...

میگم برگه ای ک زده اهدایی گرفتم رو جدا کنم نبرم بیمه،میترسم بگن اهدایی گرفتی هیچی بهت نمیدیم

سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از ...

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک ، چشمت و دلت روشن 

به فضل خدای مهربان به زودی از دستگاه خارج میشه و روی ماهشو میبینی 

سلام عزیزم به سلامتی مبارکتون باشه گل دخترتون،انشاءالله که حالش زودترروبه راه بشه وبیادبغل مامانش ،م ...

قبول باشه عزیزم التماس دعا پنجشنبه آینده آنومالی میرم دعا کن هماتوم برطرف شده باشه 

میگم برگه ای ک زده اهدایی گرفتم رو جدا کنم نبرم بیمه،میترسم بگن اهدایی گرفتی هیچی بهت نمیدیم

ببین اول نبر . برو قشنگ‌بپرس بگو اهدایی باشه بیمه چیزیو پرداخت میکنه یا نه .‌اگه گفت آره اون موقع ببر 

ولی مطمعن باش که میدن ربطی نداره به اهدایی یا غیر اهدایی بالاخره ما مشکل باروری داشتیم دیگه . 

قربونت. نمی خواستم مطرح کنم دلم می خاد فقط خبرهای شاد بشنویم و روحیه بگیریم قسمت. اونم اون دنیا می ی ...

انشااله عزیزم.. اتفاقا مطرح کردن خاطرات تلخ هم گاهی به کسایی که در شرایط قبلی شما هستن روحیه میده.. وقتی که آدم میبینه یکی با شرایط سخت بالاخره نتیجه صبر و زحمتشو گرفته واقعا حس خوبیه .. آدم امید پیدا میکنه که بعد از اینهمه رنج بالاخره قراره به آرزوش برسه و لذت مادر شدنو بچشه😍